Почетна / Вести основне студије / ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ – УПИС НА ВИШЕ ГОДИНЕ СТУДИЈА

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ – УПИС НА ВИШЕ ГОДИНЕ СТУДИЈА

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ – УПИС НА ВИШЕ ГОДИНЕ СТУДИЈА

Прелиминарне ранг листе за упис на више године студија ће бити објављене у среду 20.09.2023. године, до 20,00 часова, на сајту Факултета.

Рекламације на прелиминарне ранг листе ће бити у четвртак, 21.09.2023. године, у просторијама Службе за основне студије, канцеларија Б001, од 9:00 до 11:00 часова (уз обавезан депозит у износу од 1.000,00 динара, који се, у случају да је рекламација била оправдана, враћа студенту).

Коначне ранг листе ће бити објављене у четвртак, 21.09.2023. године до 24:00 часа.

Упис студената у више године ће почети у петак22.09.2023. године, према распореду који ће бити објављен на сајту Факултета.

Молимо студенте да прате објаве на сајту Факултета (http://www.fon.bg.ac.rs/obavestenja/vesti-osnovne-studije) поштују распоред уписа и понесу сва потребна документа за упис.

ШВ-20 образац можете пронаћи овде. Молимо Вас да га попуните пре доласка на упис, како бисмо убрзали цео процес. Сва друга упутства ће бити дата у распореду уписа.

Одлуку о условима уписа у више године студија у школској 2023/2024. можете прочитати на http://www.fon.bg.ac.rs/studije/osnovne-akademske-studije/upis-i-obnova-godine/.

Упутство за бирање предмета/додатне бодове можете погледати овде.

Подсећамо да су студенти у обавези да измире сва дуговања према Факултету, да би могли да изврше упис.

Напомена: рад Службе за основне студије ће током рада на упису у више године бити измењен, па Вас молимо да на сајту Факултета пратите обавештења о распореду рада Службе.