Вести

ФОН на Сајму образовања

Факултет организационих наука представиће се на Сајму образовања који ће се одржати од 23. до 27. октобра 2019. године, у Хали 2 Београдског сајма, под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Позивамо све заинтересоване средњошколце да нас посете и упознају се са програмом Факултета, режимом студија и условима уписа на Факултет.  Чекамо Вас!

Обележен Еразмус Дан на Факултету организационих наука

У четвртак, 10. октобра 2019. године на Факултету организационих наука обележен је Еразмус Дан. Догађај је био део глобалне прославе Еразмус дана (#ErasmusDays) која се од 10. до 12. октобра 2019. године одржава широм света. Ове године пријављено је укупно 3993 догађаја широм света, од тога 13 је организовано у Србији, а ФОН је био једини факултет који је у томе учествовао.


Детаљније

ФОН и компанија Mashfrog DOO озваничили сарадњу

Факултет организационих наука озваничио је сарадњу са компанијом Mashfrog DOO, која је део групације Mashfrog. Компанија Mashfrog DOO доноси једну од својих кључних делатности на тржиште Србије и Источне Европе: консултантске активности у систем бизниса и решења у облаку (ERP, CRM, SRM) и спровођење пројеката дигиталне трансформације који могу побољшати ефикасност и применити управљање пословним процесима.
Детаљније

Акредитован студијски програм мастер академских студија – Напредне информационе технологије у дигиталној трансформацији

На седници Комисије за акредитацију и проверу квалитета, одржаној дана 24.09.2019.године, донета је одлука о акредитацији студијског програма мастер академских студија из области информационих технологија под називом „Напредне информационе технологије у дигиталној трансформацији“.


Детаљније