Вести

Семинар: Утицају новог регулаторног оквира заштите података о личности на организацију пословних система

У среду 13. децембра у 11 часова у ИРЦ – у, биће одржан семинар на тему ступања на снагу новог правно-регулаторног оквира заштите података о личности и његовог утицаја на организацију пословних система.

Семинар води др. Ђорђе Кривокапић.

Семинар је намењен наставницима, сарадницима и студентима ФОН-а како би се упознали са утицајем нових правила на њихове области.
Детаљније

Студијска посета Универзитету Матеј Бел

Делегација Факултета организцаионих наука је у оквиру радних активности Еразмус+ пројекта Financial management, accounting and controlling curricula development for capacity building of public administration – FINAC, посетила Економски факултет Универзитета Матеј Бел из Банске Бистрице, Словачка, у периоду од 3. до 7. децембра 2017. године.
Детаљније

Студенти ФОН-а први на националном такмичењу у области односа с јавношћу

Студенти Case Study Club-a ФОН-а: Настасија Ђурић Јанковић, Богдан Раденковић, Нина Ђелић и Милош Герун, под менторством проф. др Весне Дамњановић освојили су прво место на националном такмичењу у решавању студије случаја из области односа с јавношћу на конференцији ПРилика 2017 у среду, 6. децембра 2017. године.


Детаљније

Потписан Споразум о сарадњи између ФОН-а и РГЗ-а

Данас је у просторијама Факултета потписан Споразум о сарадњи између Факултета организационих наука Универзитета у Београду (ФОН) и Републичког геодетског завода (РГЗ). Потписници Споразума били су проф. др Милија Сукновић, декан ФОН-а и г. Борко Драшковић, директор РГЗ-а.

Основни циљ сарадње тиче се унапређења пословања РГЗ-а и ФОН-а, са посебним фокусом на развој примене информатичке технологије у области националне инфраструктуре геопросторних података.