Вести

Студенти ФОН-а освојили прво место на такмичењу „Tech the Bank“

Студенти ФОН-а, Филип Брановић и Душан Вишњић, освојили су прво место на такмичењу  „Tech the Bank“ у области дигиталне трансфорамције банкарства и плаћања које је организовала Банка Интеса.
Детаљније

Отворен позив за студенте заинтересоване за упис на међународни мастер програм MSc International Business and Management за генерацију 2022/23

Позивају се заинтересовани кандидати за мастер академски студијски програм МЕЂУНАРОДНО ПОСЛОВАЊЕ И МЕНАЏМЕНТ (INTERNATIONAL BUSINESS AND MANAGEMENT) на енглеском језику са дуалном дипломом: Мидлсекс Универзитета из Лондона и Универзитета у Београду (ibm.fon.bg.ac.rs), да се јаве у периоду од 15. јула до 15. септембра 2022. године ради евидентирања и провере докумената линк тутору и/или администраторима програма на мејл.
Детаљније

Успешно релизован Пројекат Мала матура

Данас је на Факултету организационих наука одржана презентација резултата након још једне успешне реализације пројекта Завршног испита на крају основног образовања и васпитања за школску 2021/22. годину и уписа ученика у средњу школу за школску 2022/23. годину.
Детаљније

Kомпанија ASEE (ASSECO SEE) донирала IT опрему ФОН-у

Данас је на Факултету организационих наука организовано свечано потписивање Уговора о донацији са представницима компаније ASEE (ASSECO SEE), а поводом недавног донирања IT опреме која ће бити коришћена за унапређење оперативних процеса на Факултету.


Детаљније