Вести

Одржан Уводни састанак на Еразмус+ пројекту OOP4FUN

У среду, 19. јануара и четвртак, 20. јануара 2022. године представници Универзитета у Београду – Факултета организационих наука су учествовали на Уводном састанку Еразмус+ KA220-SCH – пројекта под називом OOP4FUN – Објектно оријентисано програмирање кроз забаву.
Детаљније

Факултет организационих наука партнер у CEEPUS мрежи: CIII-CZ-1503-02-2122 – Развој рачунарског начина размишљања (енг. Development of Computational Thinking)

Ова CEEPUS мрежа усмерена је на капацитете за развој рачунарског начина размишљања, у циљу обезбеђења размене студената и наставног особља. Мрежа омогућава стицање нових искустава, ставова и примера добре праксе и, на тај начин, позитивно ће утицати на развој рачунарског начина размишљања и могућег новог приступа у предавању различитих области из рачунарских наука.
Детаљније

ФОН учествује у Ерасмус+ пројекту “D-PBL: унапређење учења заснованог на пројектима у дигиталној ери”

Наставници и сарадници Катедре за електронско пословање ФОН-а учествоваће у Еразмус+ пројекту „D-PBL: advancing project-based learning into the Digital Era“, у оквиру КА2 програма за успостављање стратешких партнерстава у високом образовању.
Детаљније

Одржан пети High School Case Competition 2021: Едукативни приступ решавању студије случаја за средњошколце из Србије

Ове године, по пети пут, одржано је такмичење у решавању пословне студије случаја за средњошколце - High School Case Competition, које организује Case Study Club, највеће удружење консалтинг професионалаца, индустријских експерата и студената у Југоисточној Европи у сарадњи са Факултетом организационих наука у Београду.


Детаљније

Наставници Факултета организационих наука добили три пројекта на позиву Фонда за науку

На Јавни позив Фонда за науку за пријаву научно-истраживачких пројеката у оквиру Програма ИДЕЈЕ, највећи и најкомплекснији програм Фонда за науку, конкурисало је 9096 истраживача из 202 научно-истраживачке организације са 917 предлога пројеката.
Детаљније