Vesti

Održan okrugli sto – „Menadžment u upravi – inovacijama do bolje uprave“

Danas je na Fakultetu organizacionih nauka održan okrugli sto pod nazivom „Menadžment u upravi – inovacijama do bolje uprave“. Okrugli sto otvorio je dekan FON-a, prof. dr Milija Suknović, a prisutnima su se obratili prof. dr Jovan Filipović, rukovodilac studijskog programa „Menadžment u upravi“ i g. Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije.
Detaljnije

Svečani prijem brucoša

Pozivamo brucoše da dođu na Fakultet organizacionih nauka u subotu, 29. septembra 2018. godine, u:

  • 15 sati za studijski program Informacioni sistemi i tehnologije – studije na daljinu,
  • 17 sati za studijske programe Informacioni sistemi i tehnologije i Menadžment i organizaciju.

Nakon pozdravnog govora rukovodstva Fakulteta, brucošima će se obratiti predmetni nastavnici izbornih predmeta na prvoj godini, kao i predstavnici studenata. Nakon oficijalnog dela prijema, brucoši će imati priliku da se upoznaju sa radom studentskih organizacija, koje će predstaviti svoje programe u dvorištu Fakulteta. Očekujemo vas.

Detaljnije

Okrugli sto “MENADŽMENT U UPRAVI – INOVACIJAMA DO BOLJE UPRAVE”

U četvrtak, 20.09.2018. godine u 11:00, na Fakultetu organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, održaće se okrugli sto na temu  “MENADŽMENT U UPRAVI – INOVACIJAMA DO BOLJE UPRAVE”, u čijem uvodnom delu će biti predstavljen master program akademskih studija “MENADŽMENT U UPRAVI”.  Podršku organizaciji Okruglog stola, u ime Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, dao je Ministar Branko Ružić, koji je i najavio učešće na skupu. Detaljnije