Vesti

Vladimir Đukanović održao predavanje studentima FON-a i svečano promovisao knjigu „Blistanje “

Na Fakultetu organizacionih nauka, 28. marta ugostili smo Vladimira Đukanovića – ekonomistu, filozofa i autora knjige ,,Blistanje“. G. Đukanović je, pred punim amfiteatrom, održao predavanje na temu ,,Uticaj veštačke inteligencije i informacionih tehnologija na savremeno finansijsko poslovanje“, na poziv Katedre za finansijski menadžment.


Detaljnije

Održan goodišnji sastanak partnera na projektu Horizon Europe HSBooster.eu

U utorak i sredu, 28. i 29. marta 2023. godine, na Univerzitetu u Beogradu Fakultetu organizacionih nauka održan je godišnji sastanak partnera na projektu Horizon Europe HSbooster.eu pod nazivom “Standardizacija kao podrška istraživačkim projektima Horizon Europe“. Cilj projekta HSbooster.eu je da poveća razumevanje značaja standardizacije za valorizaciju naučno-istraživačkih rezultata u evropskoj naučnoj zajednici. Projekat pruža usluge projektima Horizon 2020 i Horizon Europe Research & Innovation da u najvećoj mogućoj meri iskoriste mogućnosti koje ima evropska i međunarodna standardizacija pruža, i na taj način doprinesu ostvarivanju Strategiji standardizacije Evropske unije (EU).
Detaljnije

Studenti FON-a osvojili prvo mesto na Osmoj Olimpijadi iz engleskog jezika za studente tehničkih fakulteta

Tim studenata Beogradskog univerziteta koji su činili studenti FON-a Anđela Žikić i Milutin Miljanić i student ETF-a Uroš Krstić pod mentorstvom doc. dr Jelene Anđelković osvojio je prvo mesto u ukupnom plasmanu na osmoj Olimpijadi iz engleskog jezika za studente tehničkih  fakulteta u organizaciji Moskovskog državnog univerziteta H.E. Bauman (https://nsce.bmstu.net/news/).
Detaljnije