Vesti

FONDIP 2019

U petak, 27. decembra 2019. godine, od 19 sati na Fakultetu organizacionih nauka organizuje se tradicionalno FONDIP veče. Kao i svake godine, u prvom delu događaja, biće organizovan kulturno-umetnički program u amfiteatru 015. Nakon toga, program se nastavlja u dvorištu Fakulteta gde će se tradicionalno služiti kuvano vino i gulaš.

LUKOWA Academie – Znanje pretočeno u inovativna rešenja

Kao završni deo LUKOWA Académie 2019, u nedelju 8. decembra, na Fakultetu organizacionih nauka održan je LUKOWA Innovation Challenge. Podeljeni u šest timova, polaznici akademije su predstavili svoja rešenja za inovativno unapređenje B2B modela kompanije LUKOWA za konkurentno tržište zamrznutog voća i povrća. Rešenja su izlagana pred žirijem koji su činili Adam Kovač (Ernst & Young), Branislav Bandić (Ernst &Young), Svetlana Kijevčanin (USAID), Rade Stojisavljević (LUKOWA) i Nebojša Abadžić (LUKOWA).
Detaljnije

Studenti FON-a osvojili drugo mesto na takmičenju u rešavanju studije slučaja u Budimpešti

Članovi Case Study Club FON-a: Isidora Perović, Marina Krak, Ivan Marojević i Sergej Stanišić pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović i Rastka Damnjanovića  osvojili su drugo mesto na takmičenju u rešavanju studije slučaja koje je organizovao Univerzitet Corvinus iz Budimpešte, u Mađarskoj. Finale je održano 6. decembra 2019. godine. Studija slučaja je bila na temu pronalaženja adekvatnog poslovnog modela streaming platformi Netflix i Disney+ kao i kako kompanije mogu da pruže dodatnu vrednost korisnicima na različitim tržištima. U žiriju su bili predstavnici kompanija vodećih kompanija: KPMG i Mol grupe.

Čestitamo studentima na sjajnom rezultatu!