Vesti

Međunarodni info dan 2017

U sredu, 08. marta 2017. godine Fakultet organizacionih nauka organizuje šesti po redu Međunarodni info dan. Cilj događaja je informisanje studenata osnovnih, master i doktorskih studija, nastavnika, saradnika i nenastavnog osoblja o postojećim programima razmene, mogućnostima finsniranja mobilnosti, nastavka studija, obavljanja prakse, usavršavanje i sprovođenje istraživanja u inostranstvu. Učesnici programa su predstavnici relevantnih institucija, međunarodnih i domaćih organizacija, kulturnih centara, fondacija, studentskih organizacija i drugi.
Detaljnije

Početak realizacije sporazuma Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja sa Fakultetom organizacionih nauka

Na osnovu Sporazuma o saradnji sklopljenim između Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu održan je prvi zajednički sastanak predstavnika Ministarstva i Fakulteta 9. februara 2017. godine, u prostorijama Fakulteta. Zajednička saradnja podrazumeva angažovanje zaposlenih u Ministarstvu sa jedne strane, i nastavnika, saradnika i studenata Fakulteta s druge, na realizaciji izabranih tema vezanih za razvoj informacionog sistema i posebnih softverskih aplikacija za potrebe ministarstva, kao i podršku realizaciji studentske prakse na fakultetu.
Detaljnije

Studentima FON-a dodeljena prestižna Svetosavska nagrada za 2016. godinu

Studenti Case Study Club-a FON-a: Kristina Knežević, Nemanja Jevtović, Anja Koprivica i Andrea Moskovljević postali su nosioci Svetosavske nagrade za 2016. godinu, jedne od najprestižnijih nagrada koje dodeljuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao priznanje za doprinos kvalitetnom obrazovanju i vaspitanju, unapređivanju obrazovno-vaspitne prakse i razvoju naučnih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji u 2016. godini.
Detaljnije

Održano FONDIP veče na Fakultetu

Na Fakultetu organizacionih nauka tradicionalno je održano FONDIP veče. Kao i svake godine, u prvom delu događaja organizovan je kulturno-umetnički program gde su talentovani studenti i zaposleni kroz pesmu, glumu i imitaciju zabavili publiku. Nakon kulturnog programa prisutni su u dvorištu Fakulteta nastavili druženje uz kuvano vino i kestenje.
Detaljnije

Osvojeno 2. mesto na internacionalnom turniru u Rigi

Od 09. do 12. decembra 2016. godine, u organizaciji Stockholm School of Economics Riga Debate Society je organizovan internacionalni univerzitetski debatni turnir u Rigi, Letonija. Na takmičenju je učestvovalo 80 timova iz više od 20 zemalja, od kojih su samo neke Velika Britanija, Litvanija, Izrael, Poljska, Indonezija, Kina, Finska, Nemačka i druge.
Detaljnije