Vesti

Održano FONDIP veče na Fakultetu

Na Fakultetu organizacionih nauka tradicionalno je održano FONDIP veče. Kao i svake godine, u prvom delu događaja organizovan je kulturno-umetnički program gde su talentovani studenti i zaposleni kroz pesmu, glumu i imitaciju zabavili publiku. Nakon kulturnog programa prisutni su u dvorištu Fakulteta nastavili druženje uz kuvano vino i kestenje.
Detaljnije

Osvojeno 2. mesto na internacionalnom turniru u Rigi

Od 09. do 12. decembra 2016. godine, u organizaciji Stockholm School of Economics Riga Debate Society je organizovan internacionalni univerzitetski debatni turnir u Rigi, Letonija. Na takmičenju je učestvovalo 80 timova iz više od 20 zemalja, od kojih su samo neke Velika Britanija, Litvanija, Izrael, Poljska, Indonezija, Kina, Finska, Nemačka i druge.
Detaljnije

FONDIP 2016

U utorak, 27. decembra 2016. godine, od 19 časova na Fakultetu organizacionih nauka organizuje se tradicionalno FONDIP veče. Kao i svake godine, u prvom delu događaja, biće organizovan kulturno-umetnički program u amfiteatru 015. Nakon toga program se nastavlja u dvorištu Fakulteta gde će se tradicionalno služiti kuvano vino i pečeno kestenje.