Vesti

FON na Sajmu obrazovanja

Fakultet organizacionih nauka predstaviće se na Sajmu obrazovanja koji će se održati od 24. do 28. oktobra 2018. godine, u Hali 2 Beogradskog sajma, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Pozivamo sve zainteresovane srednjoškolce da nas posete i upoznaju se sa programom Fakulteta, režimom studija i uslovima upisa na Fakultet. Čekamo Vas!

Prva nagrada za Milicu Maričić u Parizu

Na takmičenju za najbolji rad studenata doktorskih studija, koje su organizovali OECD (Organization for Economic Co-operation and Development – Organizacija za ekonomsku saradnju i razvoj) i IAOS (International Association for Official Statistics – Internacionalna asocijacija za oficijelnu statistiku), asistent Milica Maričić, član Laboratorije za Statistiku, osvojila je prestižnu prvu nagradu.
Detaljnije

Otvorena prijava na konkurs za upis na međunarodne Master studije International Business and Management – Treći poziv

Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu, u saradnji sa Midlseks Univerzitetom iz Londona otvorio je prijavu na konkurs studenata na master akademske studije Međunarodno poslovanje i menadžment u školskoj 2018/19. godini. Studije su usaglašene sa evropskim standardima i akreditovane u Srbiji i Velikoj Britaniji.

Po završetku studija studenti stiču dve diplome – Univerziteta u Beogradu i Univerziteta Midlseks iz Londona, što omogućava nastavak studija u Srbiji ili u Velikoj Britaniji. Drugi konkursni rok je otvoren do 17. oktobra 2018. godine. Više informacija o programu i o načinu prijave možete pronaći na sajtu http://ibm.fon.bg.ac.rs/ ili možete doći lično, četvrtkom od 17-19 časova, kancelarija B008. U isto vreme studenti se mogu informisati i putem telefona +381 11 3950 879.