Početna / Medija centar

Svečano je otvorena 19. EURAS godišnja konferencija o standardizaciji

Na Fakultetu organizacionih nauka svečano je otvorena 19. EURAS godišnja konferencija o standardizaciji Cooperation among standardisation organisations and the scientific and academic community”.
Detaljnije

Otvoren XIV međunarodni simpozijum SymOrg 2014 Poslovni forum “Novi poslovni modeli u privredi Srbije”

Zlatibor, 09.06.2014. godine – Otvoren je XIV međunarodni simpozijum SymOrg 2014 u organizaciji Fakulteta organizacionih nauka i trajaće do 10. juna 2014. godine. Simpozijum se održava na Zlatiboru, u Kongresnom centru USO Ratko Mitrović, a centralna tema ovogodišnjeg Simpozijuma je “Novi poslovni modeli i održiva konkurentnost”.
Detaljnije

Zlato za sportiste FON-a u Parizu i Valensiji

Beograd, 28. april 2014. godine – Sportske ekipe Fakulteta organizacionih nauka, koje su se takmičile na međunarodnom studentskom sportskom turniru u Španiji, uspele su da odbrane prošlogodišnju titulu prvaka u generalnom plasmanu. Dok se sedam ekipa takmičilo u Španiji, rukometaši FON-a osvojili su desetu zlatnu medalju na studentskom turniru u Parizu.
Detaljnije

Studenti FON-a treći na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja

Beograd, 8. april 2014. godine – Na Fakultetu organizacionih nauka 06. aprila 2014. godine održane su završne prezentacije rešenja učesnika svetskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja Belgrade Business International Case Competition 2014. Studenti sa 12 svetskih univerziteta iz Amerike, Kanade, Australije, Tajlanda, Singapura, Portugala, Holandije, Danske, Norveške i Srbije, nakon 30­ sati rešavanja poslovne studije slučaja u karantinu, branili su svoja rešenja i odgovarali na pitanja stručnog žirija sačinjenog od 14 top menadžera i konsultanata vodećih kompanija iz Srbije.
Detaljnije

Coca-Cola Hellenic za studente FON-a Aktivacija Xbox Kinect-a na Dan studenata

(Beograd – 04. april 2014. godine) – U sklopu proslave Jubileja – 5 godina saradnje Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu i Coca-Cola Hellenic kompanije danas je na FON-u pokrenuta aktivacija Xbox Kinect-a, projekat koji je prepoznao i Microsoft. Time je omogućeno studentima da se ujedno zabave i informišu o predstojećim predavanjima eksperata iz kompanije Coca-Cola Hellenic, kao i ostalim zajedničkim aktivnostima.
Detaljnije

123