Почетна / Издвајамо

Еразмус Дан на Факултету организационих наука

У оквиру глобалне прославе Еразмус+ програма, у периоду од 15. до 17. октобра 2020. године, четврти пут заредом, широм света биће организовани бројни догађаји тим поводом. У 2019. години организовано је 3995 догађаја у чак 53 земаље. Сваки од ових догађаја промовисан је под хештегом #Erasmusdays.
Детаљније

Отворен XVII Међународни симпозијум SymOrg 2020

Данас је отворен XVII Међународни симпозијум SymOrg 2020 на тему Business and Artificial Intelligence. Специфичност овогодишњег Симпозијума огледа се у извођењу путем онлајн платформе услед тренутне ситуације изазване пандемијом вируса covid-19.


Детаљније

Отворен позив за студенте заинтересоване за упис на међународни мастер програм Msc International Business and Management за генерацију 2020/21

Позивају се заинтересовани кандидати за мастер академски студијски програм МЕЂУНАРОДНО ПОСЛОВАЊЕ И МЕНАЏМЕНТ (INTERNATIONAL BUSINESS AND MANAGEMENT) на енглеском језику са дуалном дипломом: Мидлсекс Универзитета из Лондона и Универзитета у Београду (ibm.fon.bg.ac.rs), да се јаве у периоду од 15. јуна до 15. септембра 2020. године ради евидентирања и провере докумената линк тутору и/или администраторима програма на мејл.


Детаљније

XVII Међународни симпозијум SymOrg

Факултет организационих наука организује XVII Међународни симпозијум SymOrg као вид промовисања најсавременијих теоријских и практичних резултата истраживања у области менаџмента и информационих система и технологија.


Детаљније