Почетна / Издвајамо

Студенти ФОН-а победници Националног такмичења у управљању пројектима

У организацији IPMA Young Crew Serbia, 26. марта 2023. године одржано је Национално такмичење у управљању пројектима.

У финалу се надметало шест тимова, од којих чак четири са Факултета организационих наука.

Национално финале у управљању пројектима PMC 2023 освојили су студенти са Факултета организационих наука – Борис Вајагић, Алекса Крстић, Ана Кесић и Душан Костић.


Детаљније

Владимир Ђукановић одржао предавање студентима ФОН-а и свечано промовисао књигу „Блистање “

На Факултету организационих наука, 28. марта угостили смо Владимира Ђукановића – економисту, филозофа и аутора књиге ,,Блистање“. Г. Ђукановић је, пред пуним амфитеатром, одржао предавање на тему ,,Утицај вештачке интелигенције и информационих технологија на савремено финансијско пословање“, на позив Катедре за финансијски менаџмент.


Детаљније

Одржан гоодишњи састанак партнера на пројекту Horizon Europe HSBooster.eu

У уторак и среду, 28. и 29. марта 2023. године, на Универзитету у Београду Факултету организационих наука одржан је годишњи састанак партнера на пројекту Horizon Europe HSbooster.eu под називом “Стандардизација као подршка истраживачким пројектима Horizon Europe“. Циљ пројекта HSbooster.eu је да повећа разумевање значаја стандардизације за валоризацију научно-истраживачких резултата у европској научној заједници. Пројекат пружа услуге пројектима Horizon 2020 и Horizon Europe Research & Innovation да у највећој могућој мери искористе могућности које има европска и међународна стандардизација пружа, и на тај начин допринесу остваривању Стратегији стандардизације Европске уније (ЕУ).
Детаљније

Отворене пријаве за ”Route2Launch#2” стартап менторски програм

 Пријаве за други циклус „Route2Launch“ стартап менторског програма отворене су до 22. марта за све студентске тимове који желе да започну развој својих стартап идеја. Стартап менторски програм биће организован у периоду од априла до јула 2023. године на ФОН-у.
Детаљније