Почетна / Издвајамо

Студенти Case Study Club-a ФОН-а шампиони света на LSE Global Circular Challenge-у 2021

Студенти Case Study Club-a ФОН-а: Зорана Дуловић, Сергеј Станишић, Драган Стојановић, Тамара Ђорђевић и Мина Петровић под ментроством проф. др Весне Дамњановић, проф. др Наташе Петровић и Стефана Цонића освојили су прво место на светском такмичењу у решавању студије случаја у области циркуларне економије за текстилну идустрију: Global Circular Challenge 2021 једногласном одлуком жирија. Такмичење је одржано онлајн у периоду од 20. јануара до 13. марта 2021. године, а студенти Case Study Club-a ФОН-а су током такмичења победили реномиране светске универзитете и школе као што су: Универзитет Стенфорд (Stanford University), Универзитет тахнологије Масачусетс (MITMassachusetts Institute of Technology), Универзитет Колумбија (Columbia University), Универзитет Охсфорд (Universtiy of Oxford), Лондонска школа економије и политичких наука (London School of Economics and Political Sciences) и многе друге.
Детаљније

Нова зграда Факултета организационих наука биће завршена у новембру 2021. Факултет посетила председница Владе и министар просвете, науке и технолошког развоја

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и први потпредседник Владе и Министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић посетили су данас Факултет организационих наука где су заједно са проф. др Милијом Сукновић, деканом Факултета и Иванком Поповић, ректорком Београдског Универзитета обишли радове и испратили фазу изградње новог објекта Факултета.

Радови на израдњи нове зграде, нето површине 5038 m2 , започети су у марту 2020. године и омогућиће упис 240 нових студената и значајно унапредити услове рада и образовања на Факултету, што је уједно и део активности стратегије Владе Републике Србије, а у вези оснаживања научног и иновационог екосистема земље.


Детаљније

Студенти ФОН-а трећи на светском такмичењу у решавању студије случаја у Порту

Студенти Case Study Club-a ФОН-а: Доротеа Вучковић, Зорана Дуловић, Душан Вишњић и Мартина Лукић под ментроством проф. др Весне Дамњановић и Лазара Ђелића освојили су треће место на светском такмичењу у решавању студије случаја FEP – U.Porto International Case Competition 2020 у Порту у Португалији. Светско такмичење одржало се онлајн у периоду од 17. до 20. новембра 2020. године. Учествовало је укупно 12 универзитета и 48 студената из целог света.
Детаљније