Почетна / Издвајамо

Отворена пријава на конкурс за упис на међународне Мастер студије International Business and Management

Факултет организационих наука Универзитета у Београду у сарадњи са Мидлсекс Универзитетом из Лондона отворио је конкурс за упис студената на Мастер студије International Business and Management у школској 2018/19. години. Студије су усаглашене са европским стандардима и акредитоване у Србији и Великој Британији.
Детаљније

Свечано отворен XVI Међународни симпозијум SymOrg 2018

Данас је свечано отворен XVI Међународни симпозијум SymOrg 2018, у Конгресном центру УСО Ратко Митровић, а централна тема је „Doing business in the digital age: challenges, approaches and solutions“. У раду овогодишњег Симпозијума учествује више од 150 професора и студената из земље и иностранства.
Детаљније

XVI Међународни симпозијум SymOrg 2018

У четвртак, 7. јуна 2018. године је свечано отварање XVI Међународног симпозијума SymOrg 2018 у организацији Факултета организационих наука. Симпозијум ће бити одржан на Златибору, у Конгресном центру УСО Ратко Митровић, а централна тема је „Doing business in the digital age: challenges, approaches and solutions“.


Детаљније

Отворено је светско такмичење у решавању пословне студије случаја – Belgrade Business International Case Competition 2018.

У понедељак, 16. априла 2018. године на Факултету организационих наука у Београду отворено је шесто по реду светско такмичење у решавању пословне студије случаја, Belgrade Business International Case Competition 2018. (BBICC) , на којем учествује 20 тимова студената престижних светских универзитета и бизнис школа.
Детаљније

Одржан Међународни инфо дан 2018

У среду, 28. марта 2018. године на Факултету организационих наука одржан је седми Међународни инфо дан са циљем да информише студенте основних, мастер и докторских студија, наставнике, сараднике и ненаставно особље о постојећим програмима размене, могућностима финаснирањa мобилности, наставка студија, обављања праксе, усавршавање и спровођење истраживања у иностранству.
Детаљније