Početna / Izdvajamo

Studenti FON-a treći na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja u Hong Kongu

Studenti Case Study Club-a: Rastko Damnjanović, Nataša Vladisavljević, Isidora Perović, Miloš Španović pod mentorstvom prof dr Vesne Damnjanović i doc. dr Miloša Milosavljevića osvojili su treće mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja: HSBC HKU Asia Pacific Business Case Competition održanog u Hong Kongu od 30. maja do 6. juna 2019. godine.
Detaljnije

Fakultet i Coca-Cola HBC Srbija potpisali novi ugovor o strateškom partnerstvu

Fakultet organizacionih nauka i kompanija Coca-Cola HBC Srbija obeležili su 10 godina uspešne saradnje i potpisali novi ugovor o nastavku strateškog partnerstva. Tokom prethodnih 10 godina više od 4.500 studenata je učestvovalo u različitim programima obuke, treninga i razmena, a više od 150 menadžera kompanije je delilo svoja znanja i ekspertizu. Studenti su imali priliku da posete kompaniju u Beogradu, upoznaju sa proizvodnjom i poslovanjem više od 10 puta i učestvuju u osam takmičenja u pripremi studija slučaja. 
Detaljnije

Fakultet organizacionih nauka dobio međunarodnu akreditaciju ASIIN

Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu (FON) uspešno je dobio međunarodnu akreditaciju osnovnih akademskih studija za sva tri studijskih programa. Akreditaciju je izvršila nemačka agencija za studijske programe iz oblasti tehničkih nauka, informatike, prirodnih nauka i matematike – ASIIN (Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik e.V, Deutschland – Accreditation Agency for Degree Programmes in Engineering, Informatics, Natural Sciences and Mathematics e.V, Germanyhttp://www.asiin.de/).
Detaljnije

Završeno je svetsko takmičenje u rešavanju studija slučaja BBICC 2019

U subotu, 13. aprila 2019. godine zvanično je završeno svetsko takmičenje u rešavanju poslovnih studija slučaja, Belgrade Business International Case Competition 2019.

Ukupno 100 studenata i njihovih mentora sa 20 univerziteta iz SAD, Australije, Kanade, Nemačke, Rusije, Švajcarske, Hrvatske, Libana, Hong Konga, Kine i Tajlanda rešavalo je tri studije slučaja u okviru sedmog internacionalog studentskog takmičenja u rešavanju poslovnih studija slučaja, Belgrade Business International Case Competition 2019. BBICC takmičenje održano je od 7. do 13. aprila u organizaciji Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu  i najveće menadžment konsalting studentske organizacije Case Study Club i Istraživačko- razvojnog centra FON-a.
Detaljnije