Početna / Izdvajamo

Nova zgrada Fakulteta organizacionih nauka biće završena u novembru 2021. Fakultet posetila predsednica Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i prvi potpredsednik Vlade i Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić posetili su danas Fakultet organizacionih nauka gde su zajedno sa prof. dr Milijom Suknović, dekanom Fakulteta i Ivankom Popović, rektorkom Beogradskog Univerziteta obišli radove i ispratili fazu izgradnje novog objekta Fakulteta.

Radovi na izradnji nove zgrade, neto površine 5038 m2 , započeti su u martu 2020. godine i omogućiće upis 240 novih studenata i značajno unaprediti uslove rada i obrazovanja na Fakultetu, što je ujedno i deo aktivnosti strategije Vlade Republike Srbije, a u vezi osnaživanja naučnog i inovacionog ekosistema zemlje.


Detaljnije

Studenti FON-a treći na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja u Portu

Studenti Case Study Club-a FON-a: Dorotea Vučković, Zorana Dulović, Dušan Višnjić i Martina Lukić pod mentrostvom prof. dr Vesne Damnjanović i Lazara Đelića osvojili su treće mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja FEP – U.Porto International Case Competition 2020 u Portu u Portugaliji. Svetsko takmičenje održalo se onlajn u periodu od 17. do 20. novembra 2020. godine. Učestvovalo je ukupno 12 univerziteta i 48 studenata iz celog sveta.
Detaljnije

Dan Fakulteta organizacionih nauka

Fakultet organizacionih nauka 4. novembra 2020. godine, obeležava 51 godinu od osnivanja i 49 godina od početka nastave na Fakultetu. Tokom pet decenija, Fakultet organizacionih nauka se, kao najmlađi član Univerziteta u Beogradu, neprekidno razvijao i postao lider u regionu na tržištu obrazovanja u oblastima informacionih sistema i tehnologija i menadžmenta i organizacije.
Detaljnije