Početna / Izdvajamo

Obaveštenje za studente – online nastava

U skladu sa okolnostima izazvanim širenjem COVID-19 na teritoriji Republike Srbije, a u kontekstu dopisa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i dopisa Univerziteta u Beogradu, obaveštavamo Vas o početku procesa online nastave za studente osnovnih studija po novom RASPOREDU.

Nastava za studente osnovnih studija počeće u ponedeljak 23. marta 2020. godine, putem platforme Microsoft Teams. Upustvo za korišćenje pomenute platforme možete preuzeti ovde (ažurirano 21.03.2020).

Raspored nastave za studente master, specijalističkih i doktorskih studija biće naknadno objavljen.

Međunarodni info dan 2020

U sredu, 11. marta 2020. godine Fakultet organizacionih nauka organizuje deveti Međunarodni info dan. Cilj događaja je informisanje studenata osnovnih, master i doktorskih studija, nastavnika, saradnika i nenastavnog osoblja o postojećim programima razmene, mogućnostima finsniranja mobilnosti, nastavka studija, obavljanja prakse, usavršavanja ili istraživačkog boravka u inostranstvu.
Detaljnije

Prvi krug Programa prekvalifikacija za IT za osobe sa invaliditetom

Juče su Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, doc. dr Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za IT i eUpravu i Fransin Pikap, stalna predstavnica u Srbiji Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) posetili Fakultet organizacionih nauka i Istraživačko razvojni centar i zajedno sa dekanom Fakulteta prof. dr Milijom Suknović obišli polaznike programa Prekvalifikacije za IT za osobe sa invaliditetom.


Detaljnije

Proslava jubileja – 50 godina Fakulteta organizacionih nauka

Održana je Svečana akademija povodom proslave Dana Fakulteta i obeležavanja 50 godina od osnivanja.

Svečanoj akademiji prisustvovali su prof. dr Viktor Nedović, pomoćnik ministra za međunarodnu saradnju i evropske integracije; prof. dr Nenad Zrnić, prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Beogradu; prof. dr Petar Bulat, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, predstavnici diplomatskog kora, akademske zajednice, partnerskih institucija i dr. 
Detaljnije