Početna / Izdvajamo

Otvoren poziv za studente zainteresovane za upis na međunarodni master program Msc International Business and Management za generaciju 2020/21

Pozivaju se zainteresovani kandidati za master akademski studijski program MEĐUNARODNO POSLOVANJE I MENADŽMENT (INTERNATIONAL BUSINESS AND MANAGEMENT) na engleskom jeziku sa dualnom diplomom: Midlseks Univerziteta iz Londona i Univerziteta u Beogradu (ibm.fon.bg.ac.rs), da se jave u periodu od 15. juna do 15. septembra 2020. godine radi evidentiranja i provere dokumenata link tutoru i/ili administratorima programa na mejl.


Detaljnije

Studenti FON-a osvojili drugo mesto na evropskom finalu takmičenja „Procter & Gamble CEO Challenge’’

Studenti Case Study Club-a pri Fakultetu organizacionih nauka: Dunja Paunović, Luka Delić, i Vladimir Stojiljković, pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović osvojili su drugo mesto na evropskom finalu takmičenja „Procter & Gamble CEO Challenge’’. Od oko 1440 timova koji su se prijavili na takmičenje, 6 timova se plasiralo u evropsko finale i konkurenciju su činili studenti iz Holandije, Poljske, Rusije, Mađarske, Turske, kao i Južnoevropski tim iz Italije, Velike Britanije i Portugala.
Detaljnije