Početna / Izdvajamo

Studenti FON-a treći na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja u Portu

Studenti Case Study Club-a FON-a: Dorotea Vučković, Zorana Dulović, Dušan Višnjić i Martina Lukić pod mentrostvom prof. dr Vesne Damnjanović i Lazara Đelića osvojili su treće mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja FEP – U.Porto International Case Competition 2020 u Portu u Portugaliji. Svetsko takmičenje održalo se onlajn u periodu od 17. do 20. novembra 2020. godine. Učestvovalo je ukupno 12 univerziteta i 48 studenata iz celog sveta.
Detaljnije

Dan Fakulteta organizacionih nauka

Fakultet organizacionih nauka 4. novembra 2020. godine, obeležava 51 godinu od osnivanja i 49 godina od početka nastave na Fakultetu. Tokom pet decenija, Fakultet organizacionih nauka se, kao najmlađi član Univerziteta u Beogradu, neprekidno razvijao i postao lider u regionu na tržištu obrazovanja u oblastima informacionih sistema i tehnologija i menadžmenta i organizacije.
Detaljnije

Otvoren poziv za studente zainteresovane za upis na međunarodni master program Msc International Business and Management za generaciju 2020/21

Pozivaju se zainteresovani kandidati za master akademski studijski program MEĐUNARODNO POSLOVANJE I MENADŽMENT (INTERNATIONAL BUSINESS AND MANAGEMENT) na engleskom jeziku sa dualnom diplomom: Midlseks Univerziteta iz Londona i Univerziteta u Beogradu (ibm.fon.bg.ac.rs), da se jave u periodu od 15. juna do 15. septembra 2020. godine radi evidentiranja i provere dokumenata link tutoru i/ili administratorima programa na mejl.


Detaljnije