Почетна / Позиви за конференције и догађаје

2nd Danube Cup Conference 2023

Danube Cup international network – међународна мрежа универзитета дуж реке Дунав организује 2nd Danube Cup Conference on Entrepreneurship Education, у периоду од 24. до 25. новембра 2023. године. Овогодишњи организатор је Универзитет у Београду – Факултет организационих наука.

Главна тема Kонференције истакнута је у наслову “Reasons, Content, Methods & Impact – How to Create a HEI-led Entrepreneurial Ecosystem?” За учешће на Kонференцији неће бити плаћања котизације, а најбољи радови ће добити прилику за објављивање у угледним међународним часописима.


Детаљније

Human Resources Management Conference

Пета међународна конференција у области менаџмента људских ресурса биће одржана 06. октобра 2023. године на Економском Универзитету у Варни, Бугарска. Теме конференције су:

  • Human resource management in the digital age;
  • Challenges to the organization of work in the condition of crisis;
  • Innovative approaches in human management.

Више информација: http://conference.ue-varna.bg/hrm/home/.fi do

31st CEEMAN Annual Conference

Међународна 31. CEEMAN годишња конференција на тему: „Leadership for a Sustainable World”, биће одржана од 20. до 22. септембра 2023. године у Алматију, Казахстан, у сарадњи са Алмати Универзитетом за менаџмент.

Више информација: https://www.ceeman.org/programs-events/31st-ceeman-annual-conference.

Конференција „Зелени преокрет: циркуларна економија уметности и културе“

Градска библиотека Чачак у сарадњи са Деском Креативна Европа Србија организује конференцију „Зелени преокрет: циркуларна економија уметности и културе“, у Чачку, од 28. до 29. септембра 2023. године. Конференција се организује уз подршку Министарства културе Републике Србије и Града Чачка и део је програма Националне престонице културе – Чачак 2023.

За више информација погледати овде.

Circle U. Days од 15. до 17. маја на Универзитету у Београду

Универзитет у Београду организује међународну конференцију под називом „Climate Change and Student Entrepreneurship: From Academia to Policy“, од 15. до 17. маја 2023. године у Београду. Конференција ће се бавити климатским променама са посебним фокусом на зелено-плаву инфраструктуру и на студентске предузетничке идеје и пројекте у овој области.


Детаљније