Почетна / Позиви за конференције и догађаје

CECIIS 2017.

Двадестосма међународна конференција Универзитета у Загребу – Факултета организације и информатике из Вараждина, CECIIS – Central European Conference on Information and Intelligent Systems, од 27. до 29. септембра 2017. године.

Рок за слање пријава је 1. јун 2017. године.

За више информација погледајте сајт: www.ceciis.foi.hr  или пишите на мејл ceciis2017@foi.hr.

TRANSCOM 2017

Дванаеста међународна конференција о одрживом, савременом и безбедном саобраћају у организацији Универзитета у Жилинама, Словачка, на тему TRANSCOM 2017:Materials, Technology, Construction, Economics and Management, Informatics and Safety in Transport, од 31. маја 02. јуна 2017. на Високим Татрама, Република Словачка. Више информација о конференцији и позив за учешће можете погледати на сајту: www.transcom-conference.com. Рок за слање апстраката је 31. октобар 2016. године.

Сви прихваћени радови биће објављени у Procedia Engineering journal (http://www.journals.elsevier.com/procedia-engineering/).

VII International Entrepreneurship Conference

Седма међународна конференција о предузетништву у организацији Факултета за менаџмент и економију Технолошког Универзитета у Гданску, на тему „ENTIME – Entrepreneurship in Modern Economy – Challenges and Risks“, од 16. до 17. марта 2017. у Гданску, Пољска. Позив за учешће можете погледати овде.

Poziv na ECIN 2016 Međunarodnu koferenciju iz oblasti ekonomije i menadžmenta

ECIN 2016: Međunarodna koferencija iz oblasti ekonomije i menadžmenta je naučna konferencija koju organizuje Ekonomski institut i koja će se održati 22. septembra 2016. godine u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu. Svrha ovog događaja je povezivanje predstavnika naučne zajednice iz zemlje i inostranstva, prezentovanje rezultata istraživanja i studija slučaja od strane učesnika i razvoj diskusije o bitnim temama i aktuelnim trendovima u okviru različitih ekonomskih i menadžment disciplina. Za zaposlene i studente Fakulteta organizacionih nauka je obezbeđena niža cena kotizacije i iznosi 30€ za zaposlene i 15€ za studente i prateće osobe. Više informacija na http://www.ecinst.org.rs/en/events/ecin-2016-international-economics-and-management-conference .