Почетна / Признања и награде

Факултет организационих наука добитник је Светосавске награде

Министарство просвете, науке и технолошког развоја је поводом Дана Светог Саве, 27.01.2014. године у Влади Републике Србије, доделио традиционалне Светосавске награде за 2013. годину за посебан допринос квалитетном образовању и васпитању.

Светосавска награда за високообразовање припала је Факултету организационих наука на основу многобројних награда и признања освојених у земљи и иностранству образложење. Претходне две године Светосавску награду су добили студенти са Факултета организационих наука који су под менторством Катедре за маркетинг менаџмент и односе с јавношћу у 2011. години освојили прво место на регионалном такмичењу Hult Global Case Challange у решавању студије случаја у Лондону и треће место на глобалном такмичењу одржаном у New York-u, односно 2012. године за освојено друго место на светском такмичењу McGill Management International Case Competition у Монтреалу.
Детаљније

ФОН је изабран за најбољу образовну институцију по други пут

Српска асоцијација менаџера изабрала је најбоље у пословном свету у осам категорија на домаћем тржишту. Награда за Најбољу образовну институцију која школује и професионално усавршава менаџере по други пут за редом припала је Факултету организационих наука Универзитета у Београду. Друго место заузела је PWC академија, а треће Adižes See, Нови Сад. Критеријуми за номинацију били су репутација, добар баланс практичних и теоријских знања и вештина и најадекватнији наставни план. Номиноване образовне институције биле су: Adižes See, Cotrugli Business School, Економски факултет Универзитет у Београду, Фефа, IEDC Bled School of Management, LSC – The London School of Commerce, Мокрогорска школа Менаџмента, PWC академија, Sitel SBA i Skills Trainning Center.