Početna / Priznanja i nagrade

Fakultet organizacionih nauka dobitnik je Svetosavske nagrade

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je povodom Dana Svetog Save, 27.01.2014. godine u Vladi Republike Srbije, dodelio tradicionalne Svetosavske nagrade za 2013. godinu za poseban doprinos kvalitetnom obrazovanju i vaspitanju.

Svetosavska nagrada za visokoobrazovanje pripala je Fakultetu organizacionih nauka na osnovu mnogobrojnih nagrada i priznanja osvojenih u zemlji i inostranstvu obrazloženje. Prethodne dve godine Svetosavsku nagradu su dobili studenti sa Fakulteta organizacionih nauka koji su pod mentorstvom Katedre za marketing menadžment i odnose s javnošću u 2011. godini osvojili prvo mesto na regionalnom takmičenju Hult Global Case Challange u rešavanju studije slučaja u Londonu i treće mesto na globalnom takmičenju održanom u New York-u, odnosno 2012. godine za osvojeno drugo mesto na svetskom takmičenju McGill Management International Case Competition u Montrealu.
Detaljnije

FON je izabran za najbolju obrazovnu instituciju po drugi put

Srpska asocijacija menadžera izabrala je najbolje u poslovnom svetu u osam kategorija na domaćem tržištu. Nagrada za Najbolju obrazovnu instituciju koja školuje i profesionalno usavršava menadžere po drugi put za redom pripala je Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Drugo mesto zauzela je PWC akademija, a treće Adižes See, Novi Sad. Kriterijumi za nominaciju bili su reputacija, dobar balans praktičnih i teorijskih znanja i veština i najadekvatniji nastavni plan. Nominovane obrazovne institucije bile su: Adižes See, Cotrugli Business School, Ekonomski fakultet Univerzitet u Beogradu, Fefa, IEDC Bled School of Management, LSC – The London School of Commerce, Mokrogorska škola Menadžmenta, PWC akademija, Sitel SBA i Skills Trainning Center.