Почетна / Саопштења за медије

Отворен XIV међународни симпозијум SymOrg 2014 Пословни форум “Нови пословни модели у привреди Србије”

Златибор, 09.06.2014. године – Отворен је XIV међународни симпозијум SymOrg 2014 у организацији Факултета организационих наука и трајаће до 10. јуна 2014. године. Симпозијум се одржава на Златибору, у Конгресном центру УСО Ратко Митровић, а централна тема овогодишњег Симпозијума је “Нови пословни модели и одржива конкурентност”.
Детаљније

Злато за спортисте ФОН-а у Паризу и Валенсији

Београд, 28. април 2014. године – Спортске екипе Факултета организационих наука, које су се такмичиле на међународном студентском спортском турниру у Шпанији, успеле су да одбране прошлогодишњу титулу првака у генералном пласману. Док се седам екипа такмичило у Шпанији, рукометаши ФОН-а освојили су десету златну медаљу на студентском турниру у Паризу.
Детаљније

Студенти ФОН-а трећи на светском такмичењу у решавању студије случаја

Београд, 8. април 2014. године – На Факултету организационих наука 06. априла 2014. године одржане су завршне презентације решења учесника светског такмичења у решавању пословне студије случаја Belgrade Business International Case Competition 2014. Студенти са 12 светских универзитета из Америке, Канаде, Аустралије, Тајланда, Сингапура, Португала, Холандије, Данске, Норвешке и Србије, након 30­ сати решавања пословне студије случаја у карантину, бранили су своја решења и одговарали на питања стручног жирија сачињеног од 14 топ менаџера и консултаната водећих компанија из Србије.
Детаљније

Coca-Cola Hellenic за студенте ФОН-а Активација Xbox Kinect-a на Дан студената

(Београд – 04. април 2014. године) – У склопу прославе Јубилеја – 5 година сарадње Факултета организационих наука Универзитета у Београду и Coca-Cola Hellenic компаније данас је на ФОН-у покренута активација Xbox Kinect-a, пројекат који је препознао и Microsoft. Тиме је омогућено студентима да се уједно забаве и информишу о предстојећим предавањима експерата из компаније Coca-Cola Hellenic, као и осталим заједничким активностима.
Детаљније