Početna / Studenti / Aktuelnosti

Otvorene prijave za učešće na festivalu ISWiB (International Student Week in Belgrade)

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (ISWiB – International Student Week in Belgrade) je internacionalni festival koji se održava u Beogradu od 14. do 22. jula 2019. godine i  koji već dugi niz godina okuplja preko studente iz preko 50 država širom sveta. Ideja festivala je da se mladi u multikulturalnom okruženju bave najvećim problemima današnjeg društva i da putem radionica koje se koriste raznim metodama pruže svoj doprinos rešavanju tih problema. Ove godine ISWiB festival proslavlja 13. godinu postojanja pod sloganom „The Future is calling“ i poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće do 28. februara.
Detaljnije

Poziv za dugoročno Erazmus+ volontiranje u Crvenom krstu Portugal

Vega OC poziva mlade da se prijave na dugoročni Erazmus+ volonterski projekat u organizaciji Crvenog krsta iz Portugala – Cruz Vermelha Cucujães.

Ovaj projekat traje 11 meseci, i to od aprila 2019. godine do marta 2020. godine i realizuje se u mestu Cucujães u Portugalu. Teme kojima se projekat bavi su inkluzija, zdravlje, mladi, stara lica, kao i mnoge druge. Više o samom programu možete saznati OVDE.
Detaljnije

Poziv za najbolje studente

Pozivaju se studenti koji su ostvarili izuzetan uspeh u toku studiranja da u petak, 2.11.2018. godine u 11 sati u čitaonici na Fakultetu preuzmu nagrade i pohvale i to:

Za ostale studente termin preuzimanja pohvala će biti u toku sledeće nedelje, a termin će biti naknadno objavljen.

Posao u Ministarstvu finansija – Uprava za trezor

Uprava za trezor je zainteresovana da mladim, perspektivnim ljudima ukaže priliku da steknu iskustvo u struci za koju se školuju.
Ukoliko ste student četvrte godine osnovnih akademskih studija i master akademskih studija, posedujete znanje rada na računaru i zainteresovani ste za angažovanje u Upravi za trezor (puno radno vreme od 7.30 do 15.30 časova, uz novčanu naknadu) pošaljite svoju radnu biografiju sa naznakom „Posao u Upravi za trezor“, najkasnije do 15. novembra 2018. godine, na e-mail sanja.avram@trezor.gov.rs.