Почетна / Вести мастер студије

Конкурс за обављање стручне праксе у иностранству

Универзитет у Београду је отворио позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 103 Еразмус+ програма мобилности студената за одлазак на стручне праксе – student mobility for traineeships.
Детаљније

XVIII МЕЂУНАРОДНИ СИМПОЗИЈУМ SYMORG: ПОЗИВ ЗА СТУДЕНТЕ ФОН-А

Позивају се сви студенти Факултета организационих наука Универзитета у Београду да присуствују секцијама XVIII међународног симпозијума SymOrg који ће бити одржан од 11. до 14. јуна 2022. године, у згради Факултета.

Студенти који су заинтересовани да присуствују, потребно је да попуне кратак упитник и назначе за коју секцију се пријављују. Упитник је доступан на следећем линку.

Програм по секцијама ће бити доступан на следећем линку.

Позив за учешће у радионици „ISO & THE ROLE OF STUDENTS IN MAKING LIVES EASIER, SAFER & BETTER“

Институт за стандардизацију Србије позива студенте и професоре на нову серију међународних радионица о доношењу ИСО стандарда. Из прве руке ћете сазнати како се доносе међународни стандарди и имаћете прилику да учествујете у раду студентских техничких комитета, заједно са колегама из других земаља.
Детаљније

Вебинар: Како да се пријавите за CEEPUS размену?

Поводом отварања конкурса за мобилности у оквиру CEEPUS програма, Инфо центар Фондације Темпус у уторак, 17. маја 2022. године у 16 часова организује једносатни вебинар намењен студентима и предавачима на државним високошколским установама у Србији заинтересованим за одлазак на размене у оквиру овог програма у академској 2022/23. години. Осим општих информација о програму, на вебинару ће, корак по корак, бити демонстрирано како се подносе пријаве за CEEPUS мобилности.

CEEPUS је средњоевропски програм универзитетске размене који студентима и академском особљу са државних високошколских установа из Србије омогућава стипендиране академске боравке у петнаест земаља средње и југоисточне Европе.

За пријаву учешћа потребно је попунити кратак пријавни формулар, најкасније до 17. маја у подне.