Почетна / Вести насловна страна

Студенти ФОН-а победници Националног такмичења у управљању пројектима

У организацији IPMA Young Crew Serbia, 26. марта 2023. године одржано је Национално такмичење у управљању пројектима.

У финалу се надметало шест тимова, од којих чак четири са Факултета организационих наука.

Национално финале у управљању пројектима PMC 2023 освојили су студенти са Факултета организационих наука – Борис Вајагић, Алекса Крстић, Ана Кесић и Душан Костић.


Детаљније

Владимир Ђукановић одржао предавање студентима ФОН-а и свечано промовисао књигу „Блистање “

На Факултету организационих наука, 28. марта угостили смо Владимира Ђукановића – економисту, филозофа и аутора књиге ,,Блистање“. Г. Ђукановић је, пред пуним амфитеатром, одржао предавање на тему ,,Утицај вештачке интелигенције и информационих технологија на савремено финансијско пословање“, на позив Катедре за финансијски менаџмент.


Детаљније

Одржан гоодишњи састанак партнера на пројекту Horizon Europe HSBooster.eu

У уторак и среду, 28. и 29. марта 2023. године, на Универзитету у Београду Факултету организационих наука одржан је годишњи састанак партнера на пројекту Horizon Europe HSbooster.eu под називом “Стандардизација као подршка истраживачким пројектима Horizon Europe“. Циљ пројекта HSbooster.eu је да повећа разумевање значаја стандардизације за валоризацију научно-истраживачких резултата у европској научној заједници. Пројекат пружа услуге пројектима Horizon 2020 и Horizon Europe Research & Innovation да у највећој могућој мери искористе могућности које има европска и међународна стандардизација пружа, и на тај начин допринесу остваривању Стратегији стандардизације Европске уније (ЕУ).
Детаљније

Студенти ФОН-а освојили прво место на Осмој Oлимпијади из енглеског језика за студенте техничких факултета

Тим студената Београдског универзитета који су чинили студенти ФОН-а Анђела Жикић и Милутин Миљанић и студент ЕТФ-а Урош Крстић под менторством доц. др Јелене Анђелковић освојио је прво место у укупном пласману на осмој Олимпијади из енглеског језика за студенте техничких  факултета у организацији Московског државног универзитета Х.Е. Бауман (https://nsce.bmstu.net/news/).
Детаљније

Конференција DATA PROTECTION [IN GAMING] na ФОН-у

Факултет организационих наука и Асоцијација индустрије видео игара Србије (Serbian Games Association) у уторак 4. априла 2023. године, у просторијама Факултета организоваће прву међународну конференцију посвећену заштити података у домену гејминг индустрије, DATA PROTECTION [IN GAMING].
Детаљније