Почетна / Вести насловна страна

Студенти ФОН-а трећи на светском такмичењу у решавању студије случаја у Порту

Студенти Case Study Club-a ФОН-а: Доротеа Вучковић, Зорана Дуловић, Душан Вишњић и Мартина Лукић под ментроством проф. др Весне Дамњановић и Лазара Ђелића освојили су треће место на светском такмичењу у решавању студије случаја FEP – U.Porto International Case Competition 2020 у Порту у Португалији. Светско такмичење одржало се онлајн у периоду од 17. до 20. новембра 2020. године. Учествовало је укупно 12 универзитета и 48 студената из целог света.
Детаљније

Студенти ФОН-а освојили су другу награду на првом регионалном такмичењу „Serbian Cybersecurity Challenge 2020 – From Zero to Hero“

Тим HackaFon при Лабораторији за Дигиталну форензику Катедре за Информационе Технологије, састављен од студената 3. и 4. године Факултета организационих наука: Мирко Никић, Марија Челиковић, Урош Станимировић и Бранислав Стојановић, под менторством доц. др. Бојана Јовановића, освојио је другу награду на регионалном такмичењу „Serbian Cybersecurity Challenge 2020 – From Zero to Hero“. 
Детаљније

Обавештење за студенте

Обавештавамо све студенте да ће услед погоршане епидемиолошке ситуације, планирана колоквијумска недеља бити одложена до даљњег, док ће се онлајн настава од понедељка, одвијати кaо и до сада за све четири године.

Дан Факултета организационих наука

Факултет организационих наука 4. новембра 2020. године, обележава 51 годину од оснивања и 49 година од почетка наставе на Факултету. Током пет деценија, Факултет организационих наука се, као најмлађи члан Универзитета у Београду, непрекидно развијао и постао лидер у региону на тржишту образовања у областима информационих система и технологија и менаџмента и организације.
Детаљније

Еразмус Дан на Факултету организационих наука

У оквиру глобалне прославе Еразмус+ програма, у периоду од 15. до 17. октобра 2020. године, четврти пут заредом, широм света биће организовани бројни догађаји тим поводом. У 2019. години организовано је 3995 догађаја у чак 53 земаље. Сваки од ових догађаја промовисан је под хештегом #Erasmusdays.
Детаљније