Početna / Vesti naslovna strana

Uspešno završena LUKOWA Académie 2018

LUKOWA Académie je zajednički edukativni i trening program švajcarske kompanije LUKOWA i Fakulteta organizacionih nauka, osmišljen sa ciljem da razvije i unapredi znanja i veštine studenata u oblastima poslovanja i menadžmenta, korporativne komunikacije i finansija, spreadsheet inženjeringa, međunarodne trgovine i poljoprivrede. Program je besplatan i izvodi se na engleskom jeziku.


Detaljnije

FONDIP 2018

U utorak, 25. decembra 2018. godine, od 19 sati na Fakultetu organizacionih nauka organizuje se tradicionalno FONDIP veče. Kao i svake godine, u prvom delu događaja, biće organizovan kulturno-umetnički program u amfiteatru 015. Nakon toga program se nastavlja u dvorištu Fakulteta gde će se tradicionalno služiti kuvano vino i pečeno kestenje.

Studenti FON-a ubedljivi pobednici regionalnog marketing takmičenja u rešavanju studije slučaja za kompaniju Unilever

Studenti Case Study Club-a Fakulteta organizacionih nauka: Nataša Vladisavljević, Rastko Damnjanović i Marko Trifković, pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović, pobedili su na regionalnom marketing takmičenju u rešavanju studije slučaja za kompaniju Unilever, koje se održalo u sredu, 12. decembra 2018. godine. Studenti su pobedili timove iz Srbije, Rumunije i Bugarske i na taj način su se kvalifikovali za takmičenje Centralno-Istočne Evrope koje će se održati u februaru 2019. godine, u Bukureštu.
Detaljnije

Studenti FON-a pobednici marketing takmičenja Coke CHALLENGE 2018 u rešavanju studije slučaja

Studenti Case Study Cluba FON-a: Jelena Bradić, David Lazić, Kristina Bondžić, Kristina Dabić i Maja Jovanović pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović pobedili su 10. decembra 2018. godine na finalu takmičenja u rešavanju studije slučaja Coke CHALLENGE 2018. Zadatak studije slučaja odnosio se na pozicioniranje brenda i razvoj marketing i prodajnog plana u oblasti gazirane vode na tržištu Srbije.

Studenti su pohvaljeni za analizu, predložena rešenja, prezentaciju kao i odgovore na pitanja stručnog žirija. Takmičenje je organizovala Coca-Cola Hellenic Srbija u saradnji sa Istraživačko razvojnim Centrom FON-a i drugim fakultetima iz Srbije. Čestitamo!