Почетна / Вести основне студије

ПРОГРАМ БГПРАКСА 2017

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА 2017.

БГПРАКСА омогућава студентима да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним и јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама и стекну практична знања, вештине и релевантно радно искуство током студија и на тај начин унапреде своје академско образовање.

Детаљније

ФОН ХАКАТОН

Ако си ентузијаста у области информационих технологија и спреман си да направиш још један корак ка светлијој будућности, Удружење студената информатике ФОНИС и Истраживачко-развојни центар Факултета организационих наука у сарадњи са компанијом СББ организују четврти по реду ФОН Хакатон, традиционално такмичење у програмирању за младе. Поред xакатона ове године такмичари ће имати могућност да учествују на потпуно новом делу пројекта под називом Tech Challenge, где ће имати прилику да прикажу своју креативност и предложе иновације везане за пословање компаније партнера.


Детаљније

Тромесечна плаћена пракса у компанији Нордеус

Kомпанија Нордеус, развојни студио и издавач игре Top Eleven – Be a Football Manager, најпопуларније онлајн спортске игре на свету, организује у својој београдској канцеларији тромесечну плаћену праксу из области људских ресурса.


Детаљније

Гостујуће предавање Петра Бошковића из Министарства одбране Републике Србије

У четвртак, 23. марта 2017. године, од 16.15 часова (сала Б103), Петар Бошковић, начелник Управе за односе с јавношћу Министарства одбране Републике Србије, одржаће гостујуће предавање у оквиру редовне наставе на предмету Односи с јавношћу. Тема предавања је „Односи с јавношћу у кризним комуникацијама“. Позивамо све заинтересоване студенте да присуствују предавању.

Детаљније

Т.П. “Младост Турист“ расписује конкурс за запослење

Т.П. “Младост Турист“ расписује конкурс за Менаџера продаје. Радно место обухвата:

-Продаја смештајних капацитета
-Продаја конференцијских капацитета
-Продаја свих осталих угоститељских услуга
-Контрола продаје, уговарање и извештавање

Позивају се дипломирани студенти или студенти завршне године студијског програма Менаџмент да се јаве на конкурс.

Детаљније