Почетна / Вести основне студије

ПРИЈАВЕ ЗА COKE SUMMERSHIP СУ У ТОКУ

Почеле су пријаве за седми по реду Coke Summership који организује компанија Coca-Cola HBC Srbija.

Овај програм летње праксе намењен је студентима треће (са одслушаним предавањима) и четврте године, апсолвентима, дипломцима који су студије завршили најкасније у претходне две године, као и полазницима мастер студија.
Детаљније

Обавештење

Настава из предмета: Немачки језик струке 1 и Немачки језик струке 2 која је планирана да се одржи 22.04 у сали 201 неће бити одржана. О термину надокнаде часова студенти це бити обавештени.

Компанија НЕЛТ расписала конкурс за ИТ стипендисте

Компанија Нелт расписала је конкурс за ИТ стипендисте, намењен свим амбициозним студентима који желе да стичу нова знања и усавршавају у успешном пословном систему уз подршку искусних ментора. Студенти ће имати прилику да своје формално образовање обогате практичним радом који ће им донети искуство и помоћи у развоју каријере.
Детаљније

Обавештење

Настава из алтернативног предмета: Управљање променама, одржаваће се сваког понедељка (почевши од 22.04.2019.г.) у сали 201 у термину 10:15-14:00.

Гостујуће предавање експерата из компаније НЕЛТ

У понедељак, 22. априла у 11:15 (сала 005) гостујуће предавање одржаће експерти из компаније НЕЛТ. Тема предавања биће ASP.NET MVC са примером пројекта „интерфејс између  ERP-a и E-commerce-a (Магенто платформа) коришћењем ASP.NET MVC технологије“.

Позивамо све заинтересоване да присуствују предавању.