Почетна / Вести основне студије

Продужена пријава за плаћени internship програм у компанији Philip Morris International

Kомпанија Philip Morris International позива студенте 3. (треће) године основних студија да се пријаве на INKOMPASS, плаћени internship програм. Пријава је продужена до 12. маја 2017. године, искористите прилику и пријавите се!

За више информација, посетите сајт www.inkompass.global .

Levi9 тражи мотивисане дипломце или студенте завршних година који су спремни да уче и да нам се придруже у нашој канцеларији у Београду

Шта вам нудимо? Запослење у току кога ћете добити прилику да похађате интерни курс који организује Levi9 а који ће обухватити тренутно најтраженије FrontEnd технологије на IT тржишту - HTML i CSS, Basic JavaSript, Advance JavaScript, Node.js, Angular i React!


Детаљније

Гостујуће предавање на Катедри за Информационе технолигије

У четвртак 27. априла 2017, у 12.15 сати (сала Б002), др Марко Вуколић, из Истраживачког центра IBM-a, одржаће гостујуће предавање на ФОН-у, на тему: Blockchain Architecture: Experiences with Hyperledger Fabric. Позивамо све заинтересоване студенте да присуствују предавању.
Детаљније

Обавештење

Настава из предмета Структуре података и алгоритми неће се одржати 27.04.2017.г. од 14:15 до 16:00, надокнада наставе је 04.05. од 18:15 до 20:00 сала 015.

Пројекат ЕУРОСТУДЕНТ

Позивамо Вас да попуните упитник за потребе међународног пројекта ЕУРОСТУДЕНТ. У оквиру овог упитника биће Вам постављена питања у вези животног стандарда, мобилности, перспективе у погледу запошљавања, као и задовољства студијама. Онлајн верзији упитника можете приступити кликом на линк https://upitnik.rcub.bg.ac.rs/index.php/493649?lang=sr-Latn.

Детаљније