Почетна / Вести основне студије

Презентација програма мобилности на Пословној школи Стокхолм

Универзитет у Београду је потписао Интеринституционални уговор са Универзитетом у Стокхолму (Stockholm University) за размену студената основних и мастер студија, наставника и административног особља између Факултета организационих наука и Пословне школе Стокхолм (Stockholm Business School) за област размене: 041 Business and administration. Ове мобилности ће бити доступне за реализацију у школској 2017/18. и 2018/19. години.
Презентација Универзитета у Стокхолму и Пословне школе Стокхолм биће одржана у среду, 25. октобра 2017. године у 12:15 часова у сали 105 на Факултету оргнаизационих наука. Презентацију ће одржати Зебине Бојлер, кординатор за међународну сарадњу Пословне школе Стокхолм. Присутни ће имати прилику да се боље упознају са начином студирања и живота у Шведској, могућностима за пријаву и одлазак на мобилност на поменути Универзитет, могућностима за смештај студената и др.
Позивамо све заинтересоване студенте и запослене да присуствују овом догађају.

Обавештење

Почевши од 26.10.2017. вежбе из предмета „Анализа поузданости и ризика“ одржаваће се четвртком од 08:15-10:00 у сали 101.

Конкурс за мобилност студената на Malardalen University

Универзитет у Београду је расписао конкурс за мобилност 8 студента основних, мастер и докторских студија у трајању од 5 месеци на Malardalen University, Шведска, у оквиру програма Еразмус+, КА1. Конкурс је расписан за мобилност у летњем семестру школске 2017/18. године и доступан је студентима Економског, Електротехничког, Машинског, Математичког и Факултета организационих наука за области размене: 061 Information and Communication Technologies (ICTs) и 071 Engineering and engineering trades.
Детаљније

Затварање пријава за „ФОНИС“

Пријаве за пријем нових чланова у удружење студената информатике „ФОНИС“ се затвaрају у недељу, 22. октобра 2017. године у 22 часа.

Не пропустите прилику да се прикључите организацији у којој ћете имати могућност да стекнете бројне вештине из ИТ области, као и да упознате нове пријатеље. Употпуните своје студирање на Факултету, пожурите и пријавите се за чланство.

Све битне информације налазе се и на сајту организације „ФОНИС“.