Почетна / Вести основне студије

Конкурс за доделу 20 стипендија за бесплатнo учење страних језика

Једанесту годину за редом Савез студената Београда и школа за стране језике “Контекст” додељује стипендије које обухватају целокупну цену курса. У претходних десет година на овај начин подељено је 525 потпуних стипендија и преко 600 стипендија које покривају цену од 30% попуста.

Детаљније

Пријава за наставу на енглеском језику

Настава на енглеском језику у летњем семестру школске 2018/19. године биће реализована на следећим предметима: Финансијски менаџмент и рачуноводство, Менаџмент технологије и развоја, Односи са јавношћу, Основе финансијског менаџмента, Основе квалитета и Статистика.

Распоред наставе можете видети овде.

За слушање наставе на енглеском језику можете се пријавити преко следећег линка.

Стипендија Владе Републике Кореје за постдипломске студије

Национални институт за међународно образовање, Министарства образовања Владе Републике Кореје, расписао је конкурс за четири држављанина Србије и једног држављанина Црне Горе, за државну стипендију корејске владе за постдипломске студије (мастер или докторске), под називом 2019 Global Korea Scholarship: Korean Government Scholarship Program for International Students for a Graduate Degree -2019 Graduate GKS. Пријаве на конкурс се шаљу до 15. марта 2019. године на адресу Амбасаде Републике Кореје у Србији.

Позивају се сви заинтересовани да присуствују Информативном предавању о овој стипендији, које ће бити одржано у организацији Амбасаде Републике Кореје, 18.02.2019. године у 17:00 часова у Дому омладине-Трибинска сала.
Детаљније

Обавештење

Испит из предмета „Маркетинг истраживање“ у фебруарском испитном року, биће одржан 19.02.2019. у сали 106. са почетком од 16:00.