Početna / Vesti osnovne studije

Prijava za nastavu na engleskom jeziku

Nastava na engleskom jeziku u letnjem semestru školske 2018/19. godine biće realizovana na sledećim predmetima: Finansijski menadžment i računovodstvo, Menadžment tehnologije i razvoja, Odnosi sa javnošću, Osnove finansijskog menadžmenta, Osnove kvaliteta i Statistika.

Raspored nastave možete videti ovde.

Za slušanje nastave na engleskom jeziku možete se prijaviti preko sledećeg linka.

Stipendija Vlade Republike Koreje za postdiplomske studije

Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje, Ministarstva obrazovanja Vlade Republike Koreje, raspisao je konkurs za četiri državljanina Srbije i jednog državljanina Crne Gore, za državnu stipendiju korejske vlade za postdiplomske studije (master ili doktorske), pod nazivom 2019 Global Korea Scholarship: Korean Government Scholarship Program for International Students for a Graduate Degree -2019 Graduate GKS. Prijave na konkurs se šalju do 15. marta 2019. godine na adresu Ambasade Republike Koreje u Srbiji.

Pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju Informativnom predavanju o ovoj stipendiji, koje će biti održano u organizaciji Ambasade Republike Koreje, 18.02.2019. godine u 17:00 časova u Domu omladine-Tribinska sala.
Detaljnije

Obaveštenje

Ispit iz predmeta „Marketing istraživanje“ u februarskom ispitnom roku, biće održan 19.02.2019. u sali 106. sa početkom od 16:00.