Почетна / Вести

Еразмус+ инфо дан

У среду, 14. априла 2021. године, Факултет организационих наука организује онлајн Еразмус+ инфо дан са почетком у 16.15 часова преко платформе MS Teams. Циљ догађаја је информисање о отвореним конкурсима и процедуром за пријаву за Еразмус+ мобилности које су на располагању студентима ФОН-а.  Догађај ће бити организован онлајн на следећем линку.


Детаљније

Kонкурс за мобилност студената на Католичком Универзитету у Лилу

Универзитет у Београду је расписао конкурс за мобилност 4 студента основних или мастер студија на Католичком Универзитету у Лилу (Université Catholique de Lille), Лил, Француска, у оквиру програма Еразмус+, КА103.
Детаљније

Студенти Case Study Club-a ФОН-а пласирали се на глобално финале такмичења Unilever Future Leaders League 2021

Студенти Case Study Club-a ФОН-а: Лука Пољак, Никола Богдановић и Лука Лугоњић под менторством проф др. Весне Дамњановић и Растка Дамњановићa пласирали су се у глобално финале такмичења у решавању студије случаја: Unilever Future Leaders League 2021.
Детаљније

Тим са Факултета организационих наука победник 7. такмичења у управљању пројектима IPMA Project Management Championship

Финале националног такмичења у управљању пројектима Project Management Championship одржано је у недељу 14. марта, а победу је однео студентски тим Факултета организационих наука чији представници су Софија Сеничић, Никола Милошевић и Ана Ристић. Победнички тим представљаће Србију на интернационалном финалу овог престижног такмичења које ће се у септембру ове године одржати у Београду. 
Детаљније

Стипендијe Републике Кореје

Република Кореја расписује конкурс за постдипломске, мастер и докторске студије, за школску 2021. годину. Рок за апликацију је 12.март, а формулару за пријаву приступите овде.

Више детаља о овом програму пронађите на пропозиције и текст конкурса.