Почетна / Студенти / Актуелности

Презентација Luxoft General Automotive програма на ФОН-у

1676982083891

Факултет организационих наука ће у петак, 3. марта посетити представници компаније Luxoft Serbia који ће овим поводом представити тромесечни програм обуке General Automotive Program креиран специјално за студенте завршних година ФОН-а.


Детаљније

Пријави се за Luxoft General Automotive Program

1676982084320

Пријави се за General Automotive Program у компанији Luxoft Serbia и искористи прилику да започнеш каријеру у аутомобилској индустрији учећи од еминентних стручњака из ове области.
Детаљније

BAYHOST стипендије за учење немачког језика за 2023. годину

Слободна Држава Баварска је расписала конкурс за стипендирање курсева немачког језика који ће се реализовати у 2023. години. Стипендије за курсеве у Баварској укључују школарину, смештај и исхрану.
Детаљније

Летња школа Међународно окружење и европске интеграције

Економски факултет Свеучилишта у Ријеци (ЕФРИ) организује Жан Моне међународну летњу школу са темом „Међународно окружење и европске интеграције“ у хибридној форми (уживо и онлајн).

Међународна ЕФРИ летња школа одржаће се од 3. јула до 14. јула 2023. године у Ријеци, Република Хрватска. Полазници ЕФРИ летње школе су студенти земаља Европске уније, земаља које нису чланице ЕУ, као и из Републике Хрватске заинтересовани за тему Европска унија, процеси интеграције и пословање у међународном окружењу.
Детаљније

Отворен конкур у компанији ОТП банка

otp-banka


Детаљније

12345...102030...poslednja