Почетна / Студенти / Актуелности

Програм плаћене праксе у компанији Bosch

Компанија Bosch лансирала је Академију – програм плаћене праксе за студенте 3. и 4. године, у следећим обалстима:


Детаљније

Зум кафица – 45 минута о развојном путу иноватора – како студенти могу постати иноватори

zk-viz-horizontal-1

 

Ако желите да развијете каријеру у области иновација које раде на решавању горућих проблема у економији, друштву, екологији и здравству и чујете које се прилике у наредном периоду отварају за вас, 13. јула у 12.00 сати пријавите се за Зум кафицу!

 
Детаљније

Научно-технолошки парк Београд отворио је пријаве за нови студентски стартап камп и позива те да закорачиш у незаборавну стартап авантуру!

ParkUP!, интезивни програм учења, рада и дружења, намењен студентима свих факултета са циљем да закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартап-а, биће одржан од 14. до 20. јула.
Детаљније

Компанија CCHBC те позива да се пријавиш за Coke Summership

kv2022

Coke Summership представља идеалну летњу дозу знања, дружења и искуства која ће ти помоћи да се професионално усавршиш и стартујеш своју каријеру на прави начин!
Детаљније

Компанија SR Technics организује предавање на тему, Веза између наших предака и финансијских превара – Хаковање људи на ФОН-у

У сарадњи са компанијом SR Technics, на ФОН-у ће у среду, 08. јуна, у 17.00 сати, у сали Д301, бити организовано гостујуће предавање у организацији FINAC Алумни клуба, на тему Веза између наших предака и финансијских превара – Хаковање људи које води Иван Драгаш, Group Information Security Officer у компанији SR Technics.
Детаљније

12345...102030...poslednja