Почетна / Студенти / Актуелности

Пријави се за учешће у програму Кадар да будем кадар

Кадар да будем кадар обухвата серију тренинга меких вештина које држе искусни предавачи из успешних компанија и други професионалци из области управљања и развоја кадрова.
Детаљније

YOUthlead Workshops

Регионална канцеларија Агенције Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена (UN Women) те позива да се пријавиш за учешће у серији онлајн радионица под називом YOUthlead Workshops. 
Детаљније

Кључ успешне каријере је у DOBROM STARTU!

Ако желиш да стичеш искуство у области продаје за кључне купце, покажеш и примениш своје идеје и знања, свакодневно учиш кроз тренинге и рад са колегама и менторима, Nelt-ов плаћени развојни програм  Dobar start је прилика за тебе! 
Детаљније

Сакура стипендије за 2021. годину

Компанија Japan Tobacco International је у сарадњи са Амбасадом Јапана расписала десети по реду конкурс за Сакура стипендије, са циљем да награди најбоље истраживачке радове на тему Јапана. 
Детаљније

Стипендије Универзитета Тор Вергата

Република Италија и Универзитет Тор Вергата из Рима расписују конкурс за стипендије на докторским студијама из области одрживости и набавке у међународним, европским и националним системима, у склопу пројекта SAPIENS.

 Рок за пријаву је 25. април.

 Више информација о конкурсу можете сазнати на текст конкурса.

12345...102030...poslednja