Početna / Studenti / Aktuelnosti

Otvorene su prijave za Coke Challenge Business Case takmičenje u organizaciji Coca-Cola HBC!

Ako želiš da svoje znanje i veštine testiraš kroz rad na realnom business case-u, voliš izazove, timski si igrač, a pri tom si na završnoj godini osnovnih studija ili na master studijama. Okupi ekipu do 5 članova i prijavite se na Milica.Urosevic@cchellenic.com najkasnije do 11.3.2020!
Detaljnije

Coca-Cola HBC te poziva na Coke Challenge business case takmičenje!

Coke Challenge je prilika da svoje znanje i veštine testiraš kroz rad na realnom business case-u, kao što je ulazak naše kompanije u totalno novu kategoriju pića. Ako voliš izazove, timski rad i takmičarskog si duha, ovo je prava stvar za tebe!
Detaljnije

Konkurs za učešće u internacionalnoj letnjoj školi mašinskog učenja u Petnici (PSI:ML)

Seminar mašinskog učenja „PSI:ML“ (Petnica Summer Institute of Machine Learning) će se ove godine održati po šesti put, a pored studenata tehničkog i matematičkog usmerenja, poziv je otvoren i za studente drugih disciplina koji žele da nauče više o mašinskom učenju. Poznavanje matematike i programiranja se svakako smatra prednošću. Predavači su eksperti u oblasti mašinskog učenja, sa ekstenzivnim iskustvom u industriji i akademiji.
Detaljnije

Otvorene su prijave za Infor M3 obuku

Fakultet organizacionih nauka nastavlja program edukacije u saradnji sa kompanijom Mashfrog doo i organizuju obuku za Infor M3. Prijave za polaznike su otvorene do 01. marta 2020. godine.

Obuka će početi 9. marta 2020. godine i održavaće se na Fakultetu organizacionih nauka. Dinamika izvođenja nastave je četiri puta nedeljno (od ponedeljka do četvrtka) u terminu od 18:00-21:00 časova tokom četiri nedelje u računarskoj sali 020.
Detaljnije

Gostujuće predavanje internacionalne kompanije CMM Investment Consulting Group i prezentacija otvorenih radnih mesta za studente FON-a

Gostujuće predavanje predstavnika kompanije CMM Investment Consulting Group i prezentacija otvorenih radnih mesta će se održati u sredu, 19. februara 2020. godine u 18.15 sati u sali C301.


Detaljnije

12345...102030...poslednja