Početna / Studenti / Aktuelnosti

Dobrovoljno davanje krvi na FON-u

U sredu, 4. decembra 2019. godine, Fakultet organizacionih nauka i Studentski parlament organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi i Crvenim krstom.

Pozivamo sve studente i zaposlene na Fakultetu da se pridruže akciji i time pokažu svoju humanost u periodu od 10 do 16 časova u čitaonici.

Na narednom linku možete pronaći informacije o tome ko sve može biti davalac.

Prijavite se za novi ciklus programa KADAR DA BUDEM KADAR

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas!


Detaljnije

Otvorene su prijave za SAP obuku

Fakultet organizacionih nauka započinje program edukacije – SAP Academy u saradnji sa kompanijom Mashfrog doo a prijave za polaznike su otvorene do 28. oktobra 2019. godine.


Detaljnije

Poziv za prijavu na edukativni trening program – LUKOWA Académie

LUKOWA Académie je zajednički edukativni trening program Fakulteta organizacionih nauka i kompanije LUKOWA, podržan od strane agencije USAID. LUKOWA je švajcarska kompanija sa preko 35 godina iskustva u industriji hrane.
Detaljnije

INFO DAN kompanije Mashfrog na FON-u

U utorak, 15. oktobra 2019. godine od 10:15 do 11:15 časova, u amfiteatru B009 na Fakultetu organizacionih nauka biće organizovan Info Dan kompanije Mashfrog doo, koja je deo grupacije Mashfrog.


Detaljnije

12345...102030...