Početna / Studenti / Aktuelnosti

Case Study Club | Annual Kick-Off Event 2020: Priključite se Case Study Club-u FON-a

Prateći „Novu viziju Case Study Club-a u novoj deceniji“, pozivamo sve studente da se priključe Case Study Club-u FON-a, najvećoj studentskoj menadžment konsalting organizaciji na Balkanu koja Univerzitet u Beogradu i FON godinama uspešno predstavlja na najprestižnijim svetskim takmičenjima u rešavanju poslovne studije slučaja. Godišnje svečano predstavljanje organizacije, nove akademske godine i selekcije novih članova Case Study Club-a će biti prezentovano u ponedeljak, 19. oktobra 2020. godine, u 19h putem zvaničnog YouTube kanala Case Study Club-a, a sve dodatne informacije možete pronaći na potpuno novoj digitalnoj platformi: http://casestudyclub.org .
Detaljnije

LUKOWA Académie 2020 – Poziv za prijavu

LUKOWA je švajcarska kompanija sa preko 35 godina iskustva u industrije hrane.

LUKOWA Académie je besplatan online trening program posebno napravljen za studente završnih godina osnovnih i master studija na FON-u, Ekonomskom, Poljoprivrednom fakultetu, TMF-u i FTN-u.
Detaljnije

Otvorene su prijave za Coke Challenge Business Case takmičenje u organizaciji Coca-Cola HBC!

Ako želiš da svoje znanje i veštine testiraš kroz rad na realnom business case-u, voliš izazove, timski si igrač, a pri tom si na završnoj godini osnovnih studija ili na master studijama. Okupi ekipu do 5 članova i prijavite se na Milica.Urosevic@cchellenic.com najkasnije do 11.3.2020!
Detaljnije

Coca-Cola HBC te poziva na Coke Challenge business case takmičenje!

Coke Challenge je prilika da svoje znanje i veštine testiraš kroz rad na realnom business case-u, kao što je ulazak naše kompanije u totalno novu kategoriju pića. Ako voliš izazove, timski rad i takmičarskog si duha, ovo je prava stvar za tebe!
Detaljnije

Konkurs za učešće u internacionalnoj letnjoj školi mašinskog učenja u Petnici (PSI:ML)

Seminar mašinskog učenja „PSI:ML“ (Petnica Summer Institute of Machine Learning) će se ove godine održati po šesti put, a pored studenata tehničkog i matematičkog usmerenja, poziv je otvoren i za studente drugih disciplina koji žele da nauče više o mašinskom učenju. Poznavanje matematike i programiranja se svakako smatra prednošću. Predavači su eksperti u oblasti mašinskog učenja, sa ekstenzivnim iskustvom u industriji i akademiji.
Detaljnije

12345...102030...poslednja