Početna / Studenti / Aktuelnosti

Prijavi se za učešće u programu Kadar da budem kadar

Kadar da budem kadar obuhvata seriju treninga mekih veština koje drže iskusni predavači iz uspešnih kompanija i drugi profesionalci iz oblasti upravljanja i razvoja kadrova.
Detaljnije

YOUthlead Workshops

Regionalna kancelarija Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women) te poziva da se prijaviš za učešće u seriji onlajn radionica pod nazivom YOUthlead Workshops. 
Detaljnije

Ključ uspešne karijere je u DOBROM STARTU!

Ako želiš da stičeš iskustvo u oblasti prodaje za ključne kupce, pokažeš i primeniš svoje ideje i znanja, svakodnevno učiš kroz treninge i rad sa kolegama i mentorima, Nelt-ov plaćeni razvojni program  Dobar start je prilika za tebe! 
Detaljnije

Sakura stipendije za 2021. godinu

Kompanija Japan Tobacco International je u saradnji sa Ambasadom Japana raspisala deseti po redu konkurs za Sakura stipendije, sa ciljem da nagradi najbolje istraživačke radove na temu Japana. 
Detaljnije

Stipendije Univerziteta Tor Vergata

Republika Italija i Univerzitet Tor Vergata iz Rima raspisuju konkurs za stipendije na doktorskim studijama iz oblasti održivosti i nabavke u međunarodnim, evropskim i nacionalnim sistemima, u sklopu projekta SAPIENS.

 Rok za prijavu je 25. april.

 Više informacija o konkursu možete saznati na tekst konkursa.

12345...102030...poslednja