Početna / Studenti / Uspesi i nagrade

Studenti FON-a pobednici „Creative Shock“ takmičenja u rešavanju studije slučaja

Studenti Case Study Club-a FON-a: Iva Mišović, Đorđe Petrović, Nikola Šurlan i Stefan Milić pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović osvojili su prvo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja „Creative Shock“ u Litvaniji. Takmičenje je trajalo od 01. oktobra do 07. decembra 2014. godine, a organizovala ga je ISM Studentska Asocijacija i ISM Univerzitet menadžmenta i ekonomije.
Detaljnije

Studenti FON-a u finalu svetskog takmičenja u rešavanju studije slučaja Ace the Case 2015

Studenti Case Study Club-a FON-a: Iva Mišović, Đorđe Petrović i Ivan Devedžić zajedno sa Marijom Bakić sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu pobednici su nacionalnog takmičenja u rešavanju studije slučaja Ace the Case koje je organizovala revizorska kuća KMPG.
Detaljnije

FON generalni pobednik turnira Euro Comillas 2014 u Madridu

Na turniru Euro Comillas 2014 u Madridu, koji je održan od 20. do 23. novembra 2014. godine, Fakultet organizacionih nauka proglašen je za generalnog pobednika. Više od 1200 studenata sa 27 fakulteta i univerziteta iz 13 zemalja učestvovalo je na turniru.
Detaljnije

Studenti FON-a u finalu svetskog takmičenja CREATIVE SHOCK u rešavanju studije slučaja

Studenti Case Study Club FON-a: Stefan Milić, Iva Mišović, Đorđe Petrović i Nikola Šurlan pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović osvojili su četvrto mesto i plasirali su se u finale svetskog takmičenja Creative Shock u rešavanju studije slučaja koje će se održati početkom decembra na ISM Univerzitetu za menadžment i ekonomiju u Vilnijusu.
Detaljnije

Studenti FON-a treći na takmičenju iz odnosa s javnošću

Na trećem nacionalnom studentskom takmičenju u oblasti odnosa s javnošću „PRilika 2014″ treće mesto osvojila je ekipa „PRofesionalci“ sa Fakulteta organizacionih nauka. Prvo mesto osvojila je ekipa „51“, koju su činili studenti sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu, dok je druga bila ekipa „PaRadigma“ sa Ekonomskog fakulteta iz Beograda. Četvrto mesto pripalo je ekipi „PRimer“ u kojoj su nastupili studenti sa Fakulteta za kulturu i medije i Fakulteta za poslovne studije iz Beograda, dok je peto mesto u finalu osvojila ekipa „PRavi“ tim sastavljena od studenata sa Fakulteta kulturu i medije. Čestitamo studentima!

12