Почетна / Студије / Докторске студије

Радно време Службе за мастер, специјалистичке, и докторске академске студије

У периоду од 11. јула до 22. августа 2022. године, Служба за мастер, специјалистичке и докторске академске студије радиће са студентима од 10 до 14 сати сваког радног дана.

Конкурс за обављање стручне праксе у иностранству

Универзитет у Београду је отворио позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 103 Еразмус+ програма мобилности студената за одлазак на стручне праксе – student mobility for traineeships.
Детаљније

XVIII МЕЂУНАРОДНИ СИМПОЗИЈУМ SYMORG: ПОЗИВ ЗА СТУДЕНТЕ ФОН-А

Позивају се сви студенти Факултета организационих наука Универзитета у Београду да присуствују секцијама XVIII међународног симпозијума SymOrg који ће бити одржан од 11. до 14. јуна 2022. године, у згради Факултета.

Студенти који су заинтересовани да присуствују, потребно је да попуне кратак упитник и назначе за коју секцију се пријављују. Упитник је доступан на следећем линку.

Програм по секцијама ће бити доступан на следећем линку.

Универзитетско првенство Србије у оријентирингу

Оријентиринг савез Србије, Спортско удружење Универзитета у Београду, Факултет спорта и физичког васпитања вас позивају да узмете учешће.

Детаљније

Позив за учешће у радионици „ISO & THE ROLE OF STUDENTS IN MAKING LIVES EASIER, SAFER & BETTER“

Институт за стандардизацију Србије позива студенте и професоре на нову серију међународних радионица о доношењу ИСО стандарда. Из прве руке ћете сазнати како се доносе међународни стандарди и имаћете прилику да учествујете у раду студентских техничких комитета, заједно са колегама из других земаља.
Детаљније

12345...102030...poslednja