Почетна / Студије / Докторске студије

Гостујуће предавање

Предавање у оквиру предмета на докторским студијама: Савремена истраживања у области информационих система и технологија

Место и време: ФОН, Д-300, четвртак, 26. 1. 2023. у 18.00 часова
Предавач: Artem Trofimov, doktorand na St. Petersburg State University, Mentor: Prof. Boris Novikov
URL: https://research.jetbrains.org/researchers/artem.trofimov/
Детаљније

Летња школа Међународно окружење и европске интеграције

Економски факултет Свеучилишта у Ријеци (ЕФРИ) организује Жан Моне међународну летњу школу са темом „Међународно окружење и европске интеграције“ у хибридној форми (уживо и онлајн).

Међународна ЕФРИ летња школа одржаће се од 3. јула до 14. јула 2023. године у Ријеци, Република Хрватска. Полазници ЕФРИ летње школе су студенти земаља Европске уније, земаља које нису чланице ЕУ, као и из Републике Хрватске заинтересовани за тему Европска унија, процеси интеграције и пословање у међународном окружењу.
Детаљније

Обавештење

Сви заинтересовани студенти докторских академских студија могу да добијају обавештења о обукама и програмима које организује Центар за подршку докторским студијама Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“. Линк за пријављивање на мејлинг листу је: https://forms.gle/jrnVCZnBgf4Jzxnq9

Обавештење

Служба за мастер, специјалистичке и докторске студије неће радити у периоду од 2. јанура до 6. јанура 2023. године.

Академски интегритет

Сви студенти мастер академских, специјалистичких и докторских академских студија су, према уговору о студирању, у обавези да најкасније до 31. децембра 2022. године доставе сертификат о успрешно завршеним курсевима „Академски интегритет 1″ и „Академски интегритет 2″.
Детаљније

12345...102030...poslednja