Početna / Studije / Master i specijalističke studije

Konkurs za obavljanje stručne prakse u inostranstvu

Univerzitet u Beogradu je otvorio poziv za prijavljivanje za realizaciju individualne mobilnosti u okviru Ključne akcije 103 Erazmus+ programa mobilnosti studenata za odlazak na stručne prakse – student mobility for traineeships.
Detaljnije

XVIII MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM SYMORG: POZIV ZA STUDENTE FON-A

Pozivaju se svi studenti Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu da prisustvuju sekcijama XVIII međunarodnog simpozijuma SymOrg koji će biti održan od 11. do 14. juna 2022. godine, u zgradi Fakulteta.

Studenti koji su zainteresovani da prisustvuju, potrebno je da popune kratak upitnik i naznače za koju sekciju se prijavljuju. Upitnik je dostupan na sledećem linku.

Program po sekcijama će biti dostupan na sledećem linku.

Univerzitetsko prvenstvo Srbije u orijentiringu

Orijentiring savez Srbije, Sportsko udruženje Univerziteta u Beogradu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja vas pozivaju da uzmete učešće.

Detaljnije

Poziv za učešće u radionici „ISO & THE ROLE OF STUDENTS IN MAKING LIVES EASIER, SAFER & BETTER“

Institut za standardizaciju Srbije poziva studente i profesore na novu seriju međunarodnih radionica o donošenju ISO standarda. Iz prve ruke ćete saznati kako se donose međunarodni standardi i imaćete priliku da učestvujete u radu studentskih tehničkih komiteta, zajedno sa kolegama iz drugih zemalja.
Detaljnije

Vebinar: Kako da se prijavite za CEEPUS razmenu?

Povodom otvaranja konkursa za mobilnosti u okviru CEEPUS programa, Info centar Fondacije Tempus u utorak, 17. maja 2022. godine u 16 časova organizuje jednosatni vebinar namenjen studentima i predavačima na državnim visokoškolskim ustanovama u Srbiji zainteresovanim za odlazak na razmene u okviru ovog programa u akademskoj 2022/23. godini. Osim opštih informacija o programu, na vebinaru će, korak po korak, biti demonstrirano kako se podnose prijave za CEEPUS mobilnosti.

CEEPUS je srednjoevropski program univerzitetske razmene koji studentima i akademskom osoblju sa državnih visokoškolskih ustanova iz Srbije omogućava stipendirane akademske boravke u petnaest zemalja srednje i jugoistočne Evrope.

Za prijavu učešća potrebno je popuniti kratak prijavni formular, najkasnije do 17. maja u podne.

12345...102030...poslednja