Студенти предложили унапређење шопинг искуства у тржним центрима на првом „rénovation“ case challenge-у

Од 19. до 27. маја 2023. на ФОН-у успешно организован је први „rénovation“ retail case challenge на којем су студентски тимови са десет факултета предлагали унапређење шопинг искуства у четири тржна центра којима управља компанија MPC Properties (Ушће, Бео, Делта Сити и Меркатор).
Детаљније

Проф. др Мануел Мацара биће гост-предавач у оквиру програма на ДАС

gostujuce-predavanje-manuel-mazzara-post-veb-sajt

У оквиру предмета Савремена истраживања у области информационих система и технологија на докторским академским студијама, у четвртак, 25. и понедељак 29. маја са почетком у 18.00 сати, у амфитеатру Д301, проф. др Мануела Мацара одржаће два везана предавања на тему, Meta-theoretical reflections on the history, role and status of Software Engineering.


Детаљније

Радно време скриптарнице

Дана 23. маја скриптарница Факултета ће радити од 8 до 16 часова.

Професор Josep Torrellas са Универзитета у Илиноису гост на ЕТФ-у

Обавештавамо студенте да ће данас, 22. маја од 14.00 сати, професор Josep Torrellas са Универзитета у Илиноису (САД) одржати гостујуће предавање на ЕТФ-у (сала 65).

Тема предавања биће „Advances in Computing“.

Отворене пријаве за први „rénovation“ case challenge на ФОН-у!

Позивамо све студентске тимове да прихвате изазов и креирају ново корисничко искуство у шопингу на првом „rénovation“ case challenge-у који се организује од 19. до 27. маја у сарадњи са компанијом MPC Properties.
Детаљније

12345...102030...poslednja