Стручна пракса на Универзитету Инополис у Русији

Универзитет у Београду, и Факултет организационих наука, потписали су уговор о сарадњи са Универзитетом Инополис (Innopolis University) у Kазању, Русија. У питању је млад и веома брзо развијајући универзитет који се одлично позиционира, иза кога стоји одличан кластер ИKТ фирми и који поседује веома квалитетан наставно-истраживачки кадар и студенте.
Детаљније

Обавештење

Служба за мастер, специјалистичке и докторске  студије неће радити са студентима у периоду од 03.01.2022. године до 07.01.2022. године.

У петак, 31.12.2021. године, Служба ће радити у периоду  од 09-12 часова.

Желимо вам срећну и успешну Нову годину!

Обавештење

Сви студенти мастер академских, специјалистичких и докторских академских студија су у обавези да најкасније до 31. децембра 2021. године доставе сертификат о успрешно завршеним курсевима „Академски интегритет 1″ и „Академски интегритет 2″

Детаљније

Лидерство младих кроз програм мобилности у региону

Прослеђујемо позив свим заинтересованим студентима мастер и докторских академских студија и особама (21-30 година) које су заинтересоване за развој компетенција у области лидерства, истраживања и интеркултуралних компетенција.
Центар за образовне политике (Србија) и Центар за науку, иновације и развој (Албанија) објављују Позив за учешће у програму „Лидерство младих кроз програм мобилности у региону“.
Детаљније

Конкурс за студентску праксу на пројекту „Предузми идеју“

Истраживачко развојни центар ФОН-а објављује позив за ангажовање студената у оквиру пројекта „Предузми идеју“.

Детаљније

12345...102030...poslednja