Studenti predložili unapređenje šoping iskustva u tržnim centrima na prvom „rénovation“ case challenge-u

Od 19. do 27. maja 2023. na FON-u uspešno organizovan je prvi „rénovation“ retail case challenge na kojem su studentski timovi sa deset fakulteta predlagali unapređenje šoping iskustva u četiri tržna centra kojima upravlja kompanija MPC Properties (Ušće, Beo, Delta Siti i Merkator).
Detaljnije

Prof. dr Manuel Macara biće gost-predavač u okviru programa na DAS

gostujuce-predavanje-manuel-mazzara-post-veb-sajt

U okviru predmeta Savremena istraživanja u oblasti informacionih sistema i tehnologija na doktorskim akademskim studijama, u četvrtak, 25. i ponedeljak 29. maja sa početkom u 18.00 sati, u amfiteatru D301, prof. dr Manuela Macara održaće dva vezana predavanja na temu, Meta-theoretical reflections on the history, role and status of Software Engineering.


Detaljnije

Radno vreme skriptarnice

Dana 23. maja skriptarnica Fakulteta će raditi od 8 do 16 časova.

Profesor Josep Torrellas sa Univerziteta u Ilinoisu gost na ETF-u

Obaveštavamo studente da će danas, 22. maja od 14.00 sati, profesor Josep Torrellas sa Univerziteta u Ilinoisu (SAD) održati gostujuće predavanje na ETF-u (sala 65).

Tema predavanja biće „Advances in Computing“.

Otvorene prijave za prvi „rénovation“ case challenge na FON-u!

Pozivamo sve studentske timove da prihvate izazov i kreiraju novo korisničko iskustvo u šopingu na prvom „rénovation“ case challenge-u koji se organizuje od 19. do 27. maja u saradnji sa kompanijom MPC Properties.
Detaljnije

12345...102030...poslednja