Stručna praksa na Univerzitetu Inopolis u Rusiji

Univerzitet u Beogradu, i Fakultet organizacionih nauka, potpisali su ugovor o saradnji sa Univerzitetom Inopolis (Innopolis University) u Kazanju, Rusija. U pitanju je mlad i veoma brzo razvijajući univerzitet koji se odlično pozicionira, iza koga stoji odličan klaster IKT firmi i koji poseduje veoma kvalitetan nastavno-istraživački kadar i studente.
Detaljnije

Obaveštenje

Služba za master, specijalističke i doktorske  studije neće raditi sa studentima u periodu od 03.01.2022. godine do 07.01.2022. godine.

U petak, 31.12.2021. godine, Služba će raditi u periodu  od 09-12 časova.

Želimo vam srećnu i uspešnu Novu godinu!

Obaveštenje

Svi studenti master akademskih, specijalističkih i doktorskih akademskih studija su u obavezi da najkasnije do 31. decembra 2021. godine dostave sertifikat o usprešno završenim kursevima „Akademski integritet 1″ i „Akademski integritet 2″

Detaljnije

Liderstvo mladih kroz program mobilnosti u regionu

Prosleđujemo poziv svim zainteresovanim studentima master i doktorskih akademskih studija i osobama (21-30 godina) koje su zainteresovane za razvoj kompetencija u oblasti liderstva, istraživanja i interkulturalnih kompetencija.
Centar za obrazovne politike (Srbija) i Centar za nauku, inovacije i razvoj (Albanija) objavljuju Poziv za učešće u programu „Liderstvo mladih kroz program mobilnosti u regionu“.
Detaljnije

Konkurs za studentsku praksu na projektu „Preduzmi ideju“

Istraživačko razvojni centar FON-a objavljuje poziv za angažovanje studenata u okviru projekta „Preduzmi ideju“.

Detaljnije

12345...102030...poslednja