Почетна / Студије / Основне академске студије

Конкурс за оснивање мултимедија тима Истраживачко-развојног центра

Истраживачко-развојни центар ФОН-а расписује позив за формирање мултимедија тима.
Детаљније

Настава на енглеском језику

У току летњег семестра школске 2016/17. године настава на енглеском језику изводиће се на следећим предметима: Основе финансијског менаџмента, Финансијски менаџмент и рачуноводство, Статистика, Менаџмент технологије и развоја, Основе квалитета и Односи с јавношћу, према распореду који можете видети овде. Поред ових, студенти се могу пријавити и за предмете Систем менаџмента квалитета и Планирање квалитета.

Настава на енглеском језику почиње од прве недеље наставе у летњем семестру. Студенти се пријављују уписом у спискове код предметних нставника и сарадника на настави.

Конкурс за учешће на пројекту: Развој веб апликације у PHP развојном окружењу

Истраживачко-развојни центар ФОН-а расписује позив за учешће студената на пројекту: Развој веб апликације у PHP развојном окружењу.
Детаљније

Глобално студентско такмичење Ericsson Innovation Awards 2017

Тема овогодишњег такмичења је Будућност хране и оно је усклађено са УН Циљевима за одрживи развој– Циљ бр. 2: Свет без глади и – Циљ бр.12: Одржива потрошња и производња.
Детаљније

Oбавештење

Настава за предмете који се одржавају на енглеском језику као и за изборне предмете почиње 27.02.2017.г према дефинисаном  распореду.

12345...102030...