Почетна / Студије / Основне академске студије

Одлука о отказивању праксе у компанији AirSerbia

Поштовани студенти и студенткиње, Обавештавамо вас да је услед околности узрокованих актуелном ситуацијом пандемије вируса COVID-19, компанија AirSerbia донела одлуку о отказивању праксе у овом циклусу. Наредни циклус ће бити организован на лето. Пратите новости из Центра за развој каријере и информишите се о датуму новог циклуса обављање праксе.

ОБАВЕШТЕЊЕ – БЛОК НАСТАВА ЗА ИЗБОРНЕ ПРЕДМЕТЕ

Обавештавају се студенти да ће се блок настава изводити према распореду који можете да погледате овде, почев од 30.03.2020. године.

За изборне предмете за које није предвиђена редовна или блок настава, настава ће се изводити у виду консултација, у терминима који су дати у обавештењу „Термини консултација на основним студијама“.

Обавештање за студенте

Обавештавамо самофинансирајуће студенте да се, услед проглашеног ванредног стања, рокови доспелости школарина које доспевају у марту месецу, померају на 10.04.2020. године.

Термини консултација на основним студијама

Обавештавамо све студенте да ће консултације наставити да се одржавају online путем Microsoft Teams платформе у следећим терминима:
Детаљније

Настава на енглеском језику за студенте ФОН-а

Због новонастале ситуације, студенти који су изабране предмете летњег семестра 2019/2020. године слушали на енглеском језику прикључују се групама које наставу прате на српском. Потребно је пратити нови начин извођење наставе према распореду који ће важити за све студенте Факултета.

12345...102030...poslednja