Почетна / Студије / Основне академске студије

Отворене пријаве за инфо дан “ЕРП Академије” у сарадњи са компанијом sa.global

У сарадњи са компанијом sa.global биће организована “ЕРП Академија” на којој ћете имати прилику да научите како да ефикасно користите ЕРП систем и упознате се са најсавременијим технологијама које користи компанија.
Детаљније

Рангирање кандидата за бруцоше генерације 2024/2025

Факултет организационих наука, Универзитет у Београд, овим путем обавештава будуће бруцоше генерације 2024/2025. године да је донео начелну Одлуко о начину рангирања канидата.
Детаљније

Отворена врата са продеканом за наставу за ОАС

Поштоване колегинице и колеге,

У петак, 31.03.2023. у 8:30 у амфитеатру Б103 продекан за наставу ће одржати отворена врата за студенте основних академских студија.

Промоција бренда CeraVe на Факултету организационих наука

fon_1920x1080px-01Понедељак, 3. април биће резервисан за целодневну промоцију бренда CeraVe на Факултету организационих наука. Амбасадори бренда ће кроз дружење са студентима приближити бренд CeraVe студентској популацији. У склопу промоције биће организован и стручни панел „Тајне адекватне неге коже“, од 14 до 15 сати (сала Д201).

Одржана трибина под слоганом „Plan your money, plant your future“

У среду 22. марта, у оквиру Global money Week-а, догађаја који има за циљ финансијско описмењавање младих, ове године под слоганом Plan your money, plant your future одржана је трибина на Факултету организационих наука.
Детаљније

12345...102030...poslednja