Почетна / Студије / Основне академске студије

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Прелиминарне ранг листе за упис на више године студија ће бити објављене у среду 26.09.2018. године на сајту Факултета.

Рекламације на ранг листе ће бити у четвртак 27.09.2018. године. Време и место за предају жалби ће бити накнадно објављени на сајту Факултета.

Коначне ранг листе ће бити објављене 27.09.2018. године у 17 часова.

Упис на више године студија почиње од 28.09.2018. године према распореду који ће бити објављен на сајту Факултета.

Позив на такмичење стартапа ‘’Start JLM’’

 

Prijavite se na takmičenje „Start JLM“ i osvojite put u Jerusalim

Амбасада Израела, Health Tech Lab и Frиedrиch Neumann фондација организују „Start JLM“, такмичење стартап компанија из Србије и Црне Горе, на које заинтересовани могу да пошаљу пријаве до 8.октобра, а финале ће се одржати 20.октобра у склопу Smart City фестивала.

Детаљније

Отворен конкурс за нову генерацију Младих лидера

Детаљније

Прелазак са једног на други студијски програм у оквиру Факултета

Молбе за прелазак са једног на други студијски програм у оквиру Факултета се подносе од 21.09. до 28.09.2018. године, у студентској служби.

Студент може прећи са једног на други студијски програм ако је остварио најмање 60 ЕСПБ бодова, под условима прописаним студијским програмом, од којих се на другом студијском програму може признати најмање 37 ЕСПБ бодова, међу којима је предмет „Математика 1″.

Студент не може да врши прелазак уколико му је до окончања студијског програма остало 60 или мање ЕСПБ бодова.

Продужење рока за завршетак студија

Студентима, који не завршавају студије у предвиђеном року од осам школских година, може се на лични захтев продужити рок за завршетак студија до истека рока троструког броја школских година.

Студенту коме је продужен рок за завретак студија у претходним школским годинама, може се на лични захтев продужити рок за завршетак студија највише до троструког броја година потребних за реализацију студијског програма.

Студенти који су вршили поновни упис на исти или сличан студијски програм а којима истиче двоструки број година предвиђен решењем о упису, може се на лични захтев продужити рок за завршетак студија највише до троструког броја година.

Захтеви се предају у студентској служби од 21.09. до 28.09.2018. године.

12345...102030...