Почетна / Студије / Основне академске студије

Распоред уписа студената који су остварили 48 или више ЕСПБ бодова

У понедељак 26. октобра, вршиће се упис:

  •  студената генерације уписа 2019/20 који су остварили услове за рангирање, као и студената који су остварили 48 или више ЕСПБ бодова али нису положили све условне предмете;
  • студената генерације уписа 2018/19 који су остварили услове за рангирање;
  • студената генерације уписа 2017/18 који су остварили услове за рангирање;

Распоред уписа можете да погледате овде.

Молимо студенте да пре доласка на упис школске године попуне ШВ-20 образац и понесу га на упис.
ШВ-20 образац можете да преузмете овде.

Oбавештење за кандидате који су поднели захтеве за прелазак са других високошколских установа

Обавештавамо кандидате који су поднели захтеве за прелазак са других високошколских установа да ће се упис кандидата вршити у петак 23.10.2020. године, са почетком у 14 часова у сали 105.

Прозивка ће се вршити према РАНГ ЛИСТИ.

У складу са Одлуком о условима преласка студената других универзитета, односно других високошколских установа на Факултет организационих наука, вршиће се прозивка за упис 2% од укупног броја студената уписаних на прву годину освновних академских студија, те позивамо кандидате закључно са рангом 16 да дођу на прозивку.

Присуство прозивци је обавезно. Није неопходно да кандидат буде лично присутан, али је потребно да особа која долази уместо кандидата поседује сва његова документа која су потребна за упис.

Потребна документа за упис 

Програм стипендија немачке привреде др Зоран Ђинђић

Програм стипендија немачке привреде др Зоран Ђинђић омогућава студентима и кандидатима који су недавно дипломирали да стекну прво радно искуство у водећим компанијама у Немачкој.
Детаљније

Први кораци на тржишту рада – Учествуј у истраживању и освоји iPad

Компанија Deloitte је покренула међународно истраживање Први кораци на тржишту рада како би испитала мишљење студената и дипломаца о тржишту рада у нашој земљи. Истраживање је упућено студентима/дипломцима који имају између 18 и 30 година и студирају или су дипломирали у једној од земаља Европе.

Потребно је да попуните упитник на следећем линку www.deloitte.com/1steps најкасније до 9. новембра 2020. године.

Case Study Club | Annual Kick-Off Event 2020: Прикључите се Case Study Club-у ФОН-а

Пратећи „Нову визију Case Study Club-а у новој деценији“, позивамо све студенте да се прикључе Case Study Club-у ФОН-а, највећој студентској менаџмент консалтинг организацији на Балкану која Универзитет у Београду и ФОН годинама успешно представља на најпрестижнијим светским такмичењима у решавању пословне студије случаја. Годишње свечано представљање организације, нове академске године и селекције нових чланова Case Study Club-a ће бити презентовано у понедељак, 19. октобра 2020. године, у 19h путем званичног YouTube канала Case Study Club-а, а све додатне информације можете пронаћи на потпуно новој дигиталној платформи: http://casestudyclub.org .
Детаљније

12345...102030...poslednja