Почетна / Студије / Основне академске студије

Пријави се за учешће у програму Кадар да будем кадар

Кадар да будем кадар обухвата серију тренинга меких вештина које држе искусни предавачи из успешних компанија и други професионалци из области управљања и развоја кадрова.
Детаљније

Еразмус+ инфо дан

У среду, 14. априла 2021. године, Факултет организационих наука организује онлајн Еразмус+ инфо дан са почетком у 16.15 часова преко платформе MS Teams. Циљ догађаја је информисање о отвореним конкурсима и процедуром за пријаву за Еразмус+ мобилности које су на располагању студентима ФОН-а.  Догађај ће бити организован онлајн на следећем линку.


Детаљније

YOUthlead Workshops

Регионална канцеларија Агенције Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена (UN Women) те позива да се пријавиш за учешће у серији онлајн радионица под називом YOUthlead Workshops. 
Детаљније

Кључ успешне каријере је у DOBROM STARTU!

Ако желиш да стичеш искуство у области продаје за кључне купце, покажеш и примениш своје идеје и знања, свакодневно учиш кроз тренинге и рад са колегама и менторима, Nelt-ов плаћени развојни програм  Dobar start је прилика за тебе! 
Детаљније

Kонкурс за мобилност студената на Католичком Универзитету у Лилу

Универзитет у Београду је расписао конкурс за мобилност 4 студента основних или мастер студија на Католичком Универзитету у Лилу (Université Catholique de Lille), Лил, Француска, у оквиру програма Еразмус+, КА103.
Детаљније

12345...102030...poslednja