Početna / Studije / Osnovne akademske studije

Aktivacija FON Naloga za studente Fakulteta

Obaveštavamo sve aktivne studente Fakulteta organizacionih nauka da je u sklopu projekta modernizacije hardverske, softverske i mrežne infrastrukture FON-a završena implementacija studentskih FON Naloga za pristup novom mejl serveru i Office 365 portalu.


Detaljnije

BG PRAKSA 2019

Centar za razvojka rijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa – BG PRAKSA 2019.


Detaljnije

Drugi Digitalni samit Zapadnog Balkana

Republika Srbija biće domaćin drugog Digitalnog samita Zapadnog Balkana, koji će biti održan 4. i 5. aprila 2019. godine, u Palati Srbija u Beogradu.

Ovaj važan skup okupiće ministre odgovorne za informaciono društvo i digitalnu agendu partnera zapadnog Balkana i EU, kao i predstavnike evropske komisije, predstavnike IT industrije i privrede iz regiona i sveta, kako bi se izneli najbolji rezultati digitalne transformacije, kao i razmenile ideje i dali predlozi za unapređenje IKT sektora u ovom delu Evrope.
Detaljnije

Konkurs za mobilnost studenata na Malardalen Univerzitetu

Univerzitet u Beogradu je raspisao konkurs za mobilnost 6 studenta osnovnih, master ili doktorskih studija u trajanju od 5 meseci na Malardalen Univerzitetu (Malardalen University – Mälardalens Högskola), Švedska, u okviru programa Erazmus+, KA1. Konkurs je raspisan za mobilnost u zimskom semestru školske 2019/20. godine i dostupan je studentima Mašinskog, Ekonomskog, Elektrotehničkog, Matematičkog i Fakulteta organizacionih nauka za oblast razmene 061 Information and Communication Technologies (ICTs).

Prijava na konkurs traje do 21. aprila 2019. godine i dostupna je na platformi  http://mobion.bg.ac.rs/opencalls.

Uputstvo za prijavu i pripremu dokumentacije možete videti ovde.

Obaveštenje

Nastava iz predmeta Nemački jezik struke 1 koja je predviđena da se održi 18.03.2019.g. od 14:15-16:00 kao i nastava iz predmeta Nemački jezik struke 2 koja je predviđena da se održi 18.03.2019.g. od 16:15-18:00 neće se održati. O terminu nadoknade nastave studenti će blagovremeno biti obavešteni.

12345...102030...