Početna / Studije / Osnovne akademske studije

Takmičenje High School Case Competition u organizaciji Case Study Club-a

High School Case Competition je projekat koji po četvrti put organizuje studentska organizacija Case Study Club u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. U pitanju je takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja namenjeno učenicima starijih razreda srednjih škola. Cilj takmičenja je da se srednjoškolcima približi koncept poslovanja i metoda studije slučaja, a koncipirano je tako da učesnici podeljeni u timove rešavaju realan poslovni problem zadat od strane neke od kompanija koje podržavaju projekat.


Detaljnije

AIESEC: Kako se to postaje preduzetnik?

AIESEC je najveća globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Organizacijom projekata AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.


Detaljnije

MESTA U STUDENTSKIM DOMOVIMA


Detaljnije

FONIS: Otvorena prijava za projekat „Studenti studentima“

Udruženje studenata informatike FONIS vas poziva da učestvujete na edukativnom projektu „Studenti studentima“ koji se održava u onlajn formatu, u periodu od 11. do 13. decembra.
Detaljnije

Onlajn Sajam omladinskog preduzetništva i privrednih potencijala Srbije

Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta organizuje projekat „Privreda za mlade – Put mladog preduzetnika“ u okviru kojeg će se 8. decembra sa početkom u 11 sati održati treći po redu „Sajam omladinskog preduzetništva i privrednih potencijala Srbije“.
Detaljnije

12345...102030...poslednja