Početna / Studije / Osnovne akademske studije

VAŽNO OBAVEŠTENJE – COVID 19 – NAKNADNO POLAGANJE ISPITA U MARTOVSKO-APRILSKOM ROKU

Obaveštavaju se studenti, koji su zbog prisustva virusa COVID 19, ili obavezne izolacije, propustili da polažu ispite koje su prijavili u januarskom i februarskom ispitnom roku , da se jave na e-mail: covid19@fon.bg.ac.rs najkasnije do 07.03.2021. godine.
Detaljnije

PROVERA POLOŽENIH PREDMETA

Poštovane koleginice i kolege, neophodno je da preko aplikacije koju koristite za prijavu ispita, proverite spisak svojih položenih predmeta u januarskom i februarskom ispitnom roku, školske 2020/21. g.

Eventualna neslaganja treba blagovremeno prijaviti na šalteru br. 3, radnim danima od 11-13 časova.

Stipendije Republike Koreje

Republika Koreja raspisuje konkurs za postdiplomske, master i doktorske studije, za školsku 2021. godinu. Rok za aplikaciju je 12.mart, a formularu za prijavu pristupite ovde.

Više detalja o ovom programu pronađite na propozicije i tekst konkursa.

Europe Regional Terminal

Ovog proleća, Correlation One i Citadel vas pozivaju na Europe Regional Terminal, takmičenje u kodiranju namenjeno studentima i diplomcima osnovnih, master i doktorskih studija.

Takmičenje će biti održano u onlajn formatu u periodu od 8-15. marta, a budući učesnici će imati priliku da se pozicioniraju na regionalnom i globalnom tržištu u ovoj oblasti, upoznaju sa predstavnicima kompanije Citadel i osvoje glavnu nagradu u inosu od 25 0000 dolara.
Detaljnije

Beogradski dani inženjera 2021.

Četrnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd organizuje projekat Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2021, koji će se održati od 11. do 14. marta. Projekat se sastoji iz dva dela, takmičarskog i edukativnog.
Detaljnije

12345...102030...poslednja