Почетна / Саопштења за медије

ФОН потписао уговоре о стратешкој сарадњи са 12 компанија

Факултет организационих наука данас је потписао стратешке споразуме са 12 компанија које послују у Србији.

Овим поводом гости Факултета организационих наука били су представници следећих компанија: Аnanas, Asseco, Deloitte, E&Y, 4th IR, Kameleon Solutions, Merkle, Milsped, Nelt, OTP Банке, Српске асоцијације менаџера, компаније ТX Services.
Детаљније

Саопштење Факултета поводом промотивног спота политичке партије чији садржај укључује име и обележја ФОН-а

Поводом објављивања промотивног спота политичке партије у којем се користи име и обележја Факултета кроз приказивање објекта, просторија и студената Факултета, саопштавамо да ФОН није ни на који начин учестовао у креирању овог садржаја.

Управа Факултета и Служба за односе с јавношћу нису добили захтев за снимање овог спота, те Факултет ником није дао дозволу за снимање у просторијама Факултета, нити одобрио коришћење имена и обележја Факултета за исте сврхе. Факултет не подржава коришћење академских институција у политичке сврхе и изражава жаљење што су се наши студенти и Факултет нашли у овој ситуацији.

Управа Факултета је већ предузела кораке за уклањање поменутог видео садржаја са интернета. Такође, у току је разматрање одговорности, у складу са прописима Факултета и Универзитета у Београду.