Почетна / Студенти / Актуелности

Пријави се на стипендирани програм праксе у компанији Milsped

picture1

 

Компанија Milsped покреће програм стипендирања који ће трајати од октобра 2023. године до јуна 2024. године са  циљем да пружи подршку младим и амбициозним студентима да усмере своју професионалну каријеру и стекну прва радна искуства у реалном пословном окружењу компаније Milsped Group.


Детаљније

Отворен конкурс за програм Студије будућности Београдске отворене школе

sajt

Београдска отворена школа (БОШ) расписала је конкурс за упис 31. генерације Студија будућности. У питању је образовни програм на којем се знање стиче и дели на јединствен начин. То је прилика за амбициозне и свестране студенте и студенткиње да развијају критичко мишљење, оригиналност и вољу за сазнањем. Програм пружа знања из различитих сфера савременог живота, као и многе шансе за даљи каријерни развој.


Детаљније

Пријави се за Comtrade Open Day

ct-openday_kv8_bg_1600x900

Компанија Comtrade организује Open Day у уторак, 13. јуна, од 11.00 до 14.00 сати, намењен свим студентима завршних година и мастер студија који желе да започну своју каријеру или сазнају више о раду у ИТ индустрији.


Детаљније

Пријави се за глобални програм праксе у компанији CCHBC

cchbc

У току су пријаве за CCHBC глобални програм праксе под називом International Leadership Trainee Program | Coca-Cola HBC.
Детаљније

Отворен конкурс Battle of Minds посвећен младима са иновативним идејама

bat_bom-2023-2

 

 

Млади из Србије са предузетничким решењима за креирање одрживе будућности моћи ће и ове године да учествују у глобалном програму Battle of Minds за који ће пријаве на конкурс бити отворене до 30. јуна.
Детаљније

12345...102030...poslednja