Почетна / Студенти / Успеси и награде

Студенти ФОН-а победници „Creative Shock“ такмичења у решавању студије случаја

Студенти Case Study Club-a ФОН-а: Ива Мишовић, Ђорђе Петровић, Никола Шурлан и Стефан Милић под менторством проф. др Весне Дамњановић освојили су прво место на светском такмичењу у решавању студије случаја „Creative Shock“ у Литванији. Такмичење је трајало од 01. октобра до 07. децембра 2014. године, а организовала га је ISM Студентска Асоцијација и ISM Универзитет менаџмента и економије.
Детаљније

Студенти ФОН-а у финалу светског такмичења у решавању студије случаја Ace the Case 2015

Студенти Case Study Club-a ФОН-а: Ива Мишовић, Ђорђе Петровић и Иван Девеџић заједно са Маријом Бакић са Економског факултета у Београду победници су националног такмичења у решавању студије случаја Ace the Case које је организовала ревизорска кућа КМПГ.
Детаљније

ФОН генерални победник турнира Euro Comillas 2014 у Мадриду

На турниру Euro Comillas 2014 у Мадриду, који је одржан од 20. до 23. новембра 2014. године, Факултет организационих наука проглашен је за генералног победника. Више од 1200 студената са 27 факултета и универзитета из 13 земаља учествовало је на турниру.
Детаљније

Студенти ФОН-а у финалу светског такмичења CREATIVE SHOCK у решавању студије случаја

Студенти Case Study Club ФОН-а: Стефан Милић, Ива Мишовић, Ђорђе Петровић и Никола Шурлан под менторством проф. др Весне Дамњановић освојили су четврто место и пласирали су се у финале светског такмичења Creative Shock у решавању студије случаја које ће се одржати почетком децембра на ISM Univerzitetu за менаџмент и економију у Вилнијусу.
Детаљније

Студенти ФОН-а трећи на такмичењу из односа с јавношћу

На трећем националном студентском такмичењу у области односа с јавношћу „PRilika 2014″ треће место освојила је екипа „PRofesionalci“ са Факултета организационих наука. Прво место освојила је екипа „51“, коју су чинили студенти са Факултета политичких наука у Београду, док је друга била екипа „PaRadigma“ са Економског факултета из Београда. Четврто место припало је екипи „PRimer“ у којој су наступили студенти са Факултета за културу и медије и Факултета за пословне студије из Београда, док је пето место у финалу освојила екипа „PRavi“ тим састављена од студената са Факултета културу и медије. Честитамо студентима!

12