Почетна / Студије / Мастер и специјалистичке студије / Специјалистичке академске студије

Посета студената Институту за молекуларну генетику и генетичко инжењерство

poseta-imggi-story-2

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује посету Институту за молекуларну генетику и генетичко инжењерство (ИМГГИ)  Универзитета у Београду  у уторак, 17. октобра 2023. године у периоду од 11 до 14 часова.


Детаљније

Нова нумерација просторија

Нова зграда нумерација

Стара зграда нумерација

NAAEV SIM-C (Student Innovative Mobility Challenge) 2023

У оквиру VI E-MOBILITY FORUMA (11. и 12. октобар 2023), Национална асоцијација аутономних и електричних возила – НААЕВ, уз подршку Машинског, Саобраћајног и Електротехничког факултета Универзитетa у Београду, као и EIT UM-a (European Institute of Innovation and Technology – Urban Mobility) организује “Student Innovative Mobility Challenge”.


Детаљније

FON Summer School 2023 Позив студентима за прикључење округлом столу: Career Development in Data Science and Business Analytics

Факултет организационих наука ће у периоду од 10. до 15. јула организовати међународну летњу школу под називом: „Подацима до бољег пословања“.

У оквиру програма летње школе, у петак, 14. јула, биће организован округли сто на тему, Career Development in Data Science and Business Analytics


Детаљније

Радно време Службе за мастер, специјалистичке, и докторске академске студије

У периоду од 10. јула до 21. августа 2023. године, Служба за мастер, специјалистичке и докторске академске студије радиће са студентима од 9 до 12 сати сваког радног дана.

 

12345...1020...poslednja